.

.

.

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Γρηγόρης Βασιλόπουλος: Με τον Γιώργο Σωτηρόπουλο για ένα Επιμελητήριο που μας Αξίζει!




Φίλες, φίλοι

Επικοινωνώ μαζί σας για να σας γνωστοποιήσω τη  συμμετοχή μου στο συνδυασμό «Επιμελητηριακή Ανανέωση» με υποψήφιο Πρόεδρο τον Γιώργο Σωτηρόπουλο, στις προσεχείς εκλογές του
Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.
Επικοινωνώ μαζί σας για να εκφράσω την αναγκαιότητα της συμμετοχής όλων μας στην εκλογική διαδικασία, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017. Για να δώσουμε σ’ αυτό τον σημαντικό θεσμό τη δύναμη που πρέπει.

Φίλες, φίλοι

Συστρατεύομαι σ’ έναν αγώνα με σκοπό την ανανέωση και την ανάδειξη νέων δυνάμεων στην διοίκηση του Επιμελητηρίου. Σ’ έναν αγώνα χωρίς μηδενισμούς αλλά με όραμα και διάθεση για προσφορά.

Διεκδικούμε μαζί ένα Επιμελητήριο με εξωστρέφεια που θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον επιχειρηματία, θα στηρίζει, επιβραβεύει και αναδεικνύει την καινοτομία. Ένα Επιμελητήριο με δυναμική συμμετοχή στις διεκδικήσεις για όλα τα κρίσιμα ζητήματα του τόπου μας.

Προσυπογράφω τις 11 δεσμεύσεις της «Επιμελητηριακής Ανανέωσης» και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν νέα πνοή στο Επιμελητήριο και θα το καταστήσουν τον ισχυρότερο σύμμαχό μας.
Ζητώ, τη στήριξη του Συνδυασμού μας, με την συμμετοχή σας
Ζητώ να τιμήσετε και εμένα προσωπικά, για να αγωνιστούμε μαζί για ένα Επιμελητήριο που μας Αξίζει!



Με εκτίμηση,
Γρηγόρης Βασιλόπουλος
Υποψήφιος Σύμβουλος
Τμήμα Εμπορίου











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου