--------------------------------------

.

.

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Με επιτυχία ο χορός της Ένωσης Γυναικών ΠαναιτωλίουΜε μεγάλη επιτυχία και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλίου  το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 όπου
τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε γνωστό κατάστημα στο Γιανούζι Αγρινίου, σε μια βραδιά με μουσική και πολύ χορό μέχρι το πρωί.

Να σημειώσουμε πως η Ένωση Γυναικών έχει πολλές δραστηριότητες στο ενεργητικό της, και κατά κοινή ομολογία όλες πετυχημένες.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη για την δραστηριότητα τους και την εμπιστοσύνη που κέρδισαν στα μάτια και την καρδιά της μικρής μας κοινωνίας από την δημιουργία της μέχρι σήμερα. 
Η Γυναίκα στο Παναιτώλιο άρχισε πλέον να παίζει το δικό της σημαντικό ρόλο.
Η εκδήλωση φέτος πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία και είναι αξιοζήλευτη από  συλλόγους άλλων πόλεων. 

Φυσικά οι γυναίκες της Ένωσης, έχουν να προσφέρουν και κάτι παραπάνω από ένα χορό ή μια εκδρομή στην εποχή που ζούμε και η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου το έχει αποδείξει με τις πολλαπλές δραστηριότητες της. 
 Τα μέλη του Δ. Σ. ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στηρίζουν τις δραστηριότητες της Ένωσης, οι οποίες μέσα στο 2018 θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου