.

.

.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Η "Λέα Λεοπούλου" στα Δημοτικά Σχολεία του Παναιτωλίου


Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου σε συνεργασία με τον
Σωτήρη Γιαννόπουλο, (συγγραφέα του παιδικού βιβλίου με τίτλο "Λέα Λεοπούλου * Η ηρωίδα που σώζει", πραγματοποίησαν δωρεάν διανομή του βιβλίου στις πρώτες τάξεις των σχολείων τους.

Το βιβλίο με πολύ ωραία εικονογράφηση και κατανοητό κείμενο σε μορφή διαλόγου ή παραμυθιού βοηθάει τα παιδιά αλλά ίσως και τους μεγάλους να καταλάβουν την σημασία της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης στις Εθνικές Οδούς της χώρας μας και από ποιούς πρέπει να χρησιμοποιείται ή όχι.

Το βιβλίο έχει τυπωθεί και θα διανεμηθεί σε σχολεία της Αττικής με την οικονομική στήριξη Έλληνα επιχειρηματία. Ο Σωτήρης Γιαννόπουλος, μιας και κατάγεται από το Παναιτώλιο εξασφάλισε την διανομή του και στα σχολεία του χωριού του. 

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστούν τον Σωτήρη Γιαννόπουλο και του εύχονται καλή συνέχεια στον τομέα του εθελοντισμού και της ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια. 


[Λίγα Λόγια για τον Συγγραφέα:
 

Ο Σωτήρης Γιαννόπουλος γεννήθηκε στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας το 1980. Από το 1999 έως και σήμερα ανήκει στην οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας και από το 2001 έως και σήμερα υπηρετεί σε τμήματα της Τροχαίας Αττικής. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Κατερίνα Σάλτα και κατοικεί στα Μέγαρα.
 
Παράλληλα, είναι μέλος-εθελοντής σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας. Επίσης συμμετέχει σε σχετικά συνέδρια, ημερίδες, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ως μέλος της Ευρωπαικής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας της Ευρωπαικής Επιτροπής Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οργανώνει και συμμετέχει ενεργά σε δράσεις για την ενημέρωση σχετικά με την οδική ασφάλεια, όλων των ηλικιακών ομάδων πληθυσμού, με στόχο την μέιωση των τροχαίων ατυχημάτων, την αιτία θανάτου νέων ανθρώπων στη χώρα μας.]

*Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες με τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Παναιτωλίου από την ημέρα που παρέλαβαν τα βιβλία... 



















 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου