.

.

.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Το Παναιτώλιο σε χολιγουντιανό ριάλιτι

Το καλοκαίρι του 2018 έχει επισκεφτεί την χώρα μας για ακόμα μια φορά η γνωστή χολιγουντιανή ηθοποιός  Lindsay Lohan.

Φέτος ετοιμάζει μια καινούργια σειρά ριάλιτι, στο τηλεοπτικό κανάλι MTV όπου θα διαδραματίζεται στην Μύκονο καθώς και σε κάποια άλλα μέρη της Ελλάδας.

Πριν λίγες ημέρες το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε για γυρίσματα στο
Παναιτώλιο.
Θα το καταλάβαμε άλλωστε μερικοί από εμάς που ίσως το είδαμε σε μερικά σημεία του χωριού να πέρνει πλάνα, όπως στην είσοδο του χωριού και αλλού.

Τον λόγο που επιλέχθηκε το Παναιτώλιο για τα γυρίσματα θα τον μάθουμε την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, μιας και το συγκεκριμένο επεισόδιο θα προβληθεί τότε.

Για τα «γυρίσματα» της εκπομπής χρειάστηκε να καθαριστούν από χόρτα και σκουπίδια μέρος της εισόδου του Παναιτωλίου (κόμβος Ερμίτσας), της πλατείας της Μάνας καθώς και τμήμα από τα Αμπάρια.

[Οι «εμπλεκόμενοι» στα γυρίσματα κάτοικοι του Παναιτωλίου θέλουν να ευχαριστήσουν την Αντιδημαρχία καθαριότητας και πρασίνου καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο Αγρινίου Αλεξόπουλο Γεώργιο που συνέβαλλαν στην καθαριότητα των πιο πάνω σημείων.]

Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ της σειράς.....


1 σχόλιο:

  1. Γιατί να ευχαριστήσουμε για το αυτονόητο ρε παιδιά??? Γιατί να συγχαίρουμε για πράγματα τα οποία έπρεπε να είχαν γίνει για τους δημότες πρώτα και μετά για ένα γύρισμα???? Γιατί γιατί γιατί!!!?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή