.

.

.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Με επιτυχία η προβολή ταινιών μικρού μήκους από τον ΠΣΠ "ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ"




Δύο ταινίες μικρού μήκους παρακολούθησε το φιλοθεάμων κοινό του Παναιτωλίου και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος" το βράδυ της
Τετάρτης 29 Αυγούστου 2018. 
Ήταν οι ταινίες με τίτλο "Δεντρολίβανος ο φαρμακευτής" και "Κινητά Στοιχεία" σε σκηνοθεσία Ανδρέα Σιαδήμα (εκ Θέρμου καταγόμενου), ο οποίος παραβρέθηκε και στην προβολή των ταινιών που έγινε στην οδό Αθηνάς στο Παναιτώλιο (πεζόδρομος Ταχυδρομείου).

Το κοινό ενθουσιάστηκε και εκφράστηκε με πολύ κολακευτικά λόγια για το έργο αλλά και τον ίδιο το σκηνοθέτη που μίλησε απλά και κατανοητά για το έργο του.

Το ραντεβού στο ίδιο σημείο ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά με κάποιον άλλο, ντόπιο δημιουργό.


Να θυμίσουμε ότι οι προβολές ταινιών με αφιέρωμα σε ντόπιους δημιουργούς ξεκίνησε πέρσι από τον ΠΣΠ "Χρήστος Καπράλος" με την προβολή της ταινίας μικρού μήκους του Στάθη Γαλαζούλα (με καταγωγή από το Παναιτώλιο), "Μάνα μου καπνοφύτισσα". 


[Πιο κάτω διαβάστε ένα μικρό δείγμα από το βιογραφικό του σκηνοθέτη Ανδρέα Σιαδήμα.....

Ο Ανδρέας Σιαδήμας γεννήθηκε στο Θέρμο Αιτωλοκαρνανίας και από το 1990 ασχολήθηκε με τη φωτογραφία συμμετέχοντας σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, Οικονομικές Επιστήμες στο Α.Π.Θ. Από το 2001 συνεργάζεται σε παραγωγές τηλεοπτικών εκπομπών ταξιδιωτικού περιεχομένου, ενώ το 2005 ίδρυσε την εταιρία παραγωγής «Dangerous Productions».
O Αιτωλοακαρνάνας σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών Ανδρέας Σιαδήμας, απέσπασε το 3ο κρατικό βραβείο ποιότητας ταινιών μικρού μήκους με την ταινία “rosmarinus offisinalis ή δενδρολίβανος ο φαρμακευτής”.

Ο Ανδρέας Σιαδήμας συμμετείχε στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 34ου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, στο τμήμα Μυθοπλασίας, με την ταινία «Κινητά Στοιχεία».]


Πιο κάτω δείτε το τρέιλερ της ταινίας " Κινητά Στοιχεία" και "δενδρολίβανος ο φαρμακευτής”....




Πιο κάτω δείτε φωτογραφίες από την προβολή στο Παναιτώλιο.....






Πιο κάτω δείτε την ταινία "δενδρολίβανος ο φαρμακευτής”.....










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου