Πολλοί γνωρίζουν στο Παναιτώλιο ότι δραστηριοποιείται ο Βιολογικός Ελαιώνας του Δημήτρη και της Νικολέτας Σιαδήμα με προϊόντα που
έχουν κατά καιρούς βραβευθεί σε πανελλήνιο επίπεδο και όχι μόνο, ενώ σημαντική είναι και η συνεργασία τους με το Πανεπιστήμιο της Πάτρας.
Πολλοί είναι και αυτοί που έχουν γευθεί τα προϊόντα του Ελαιώνα, όπως το βιολογικό λάδι ή τις βιολογικές ελιές Παναιτωλίου, που παράγουν κάθε χρόνο με όλες τις πιστοποιήσεις που απαιτούν οι διεθνείς κανόνες ποιότητας και γευσιγνωσίας.
Εδώ και λίγα χρόνια όμως στο Παναιτώλιο, ο Δημήτρης και η Νικολέτα Σιαδήμα παράγουν και βιολογικό κρασί, με τοπικές ποικιλίες, που μέχρι τώρα προορίζεται μόνο για προσωπική τους χρήση.
Το PanaitolioNews βρέθηκε στο χώρο της παρασκευής του κρασιού και σας παρουσιάζουμε μερικά πλάνα από την διαδικασία οινοποιίας.....
έχουν κατά καιρούς βραβευθεί σε πανελλήνιο επίπεδο και όχι μόνο, ενώ σημαντική είναι και η συνεργασία τους με το Πανεπιστήμιο της Πάτρας.
Πολλοί είναι και αυτοί που έχουν γευθεί τα προϊόντα του Ελαιώνα, όπως το βιολογικό λάδι ή τις βιολογικές ελιές Παναιτωλίου, που παράγουν κάθε χρόνο με όλες τις πιστοποιήσεις που απαιτούν οι διεθνείς κανόνες ποιότητας και γευσιγνωσίας.
Εδώ και λίγα χρόνια όμως στο Παναιτώλιο, ο Δημήτρης και η Νικολέτα Σιαδήμα παράγουν και βιολογικό κρασί, με τοπικές ποικιλίες, που μέχρι τώρα προορίζεται μόνο για προσωπική τους χρήση.
Το PanaitolioNews βρέθηκε στο χώρο της παρασκευής του κρασιού και σας παρουσιάζουμε μερικά πλάνα από την διαδικασία οινοποιίας.....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου