.

.

.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Διπλασίασε τις νίκες ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου


Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ πέτυχε ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου κερδίζοντας στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου τον Α.Ο. Αγρινίου με σκορ 1 - 0 το Σάββατο 20 Οκτωβρίου το απόγευμα. 

"Χρυσός" σκόρερ για την ομάδα του Βασίλη Νταλάκου ήταν ο
Δημόπουλος με πλασέ στο 44ο λεπτό.
 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 33΄ με σουτ του Μακρή μέσα από την περιοχή, που η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 44΄ ο Δημόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Νταραντούμη και με πλασέ νίκησε το Σαμαρά κάνοντας το 0 - 1.
 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άσκησαν μεγαλύτερη πίεση, έχασαν ευκαιρίες, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν να απειλήσουν στην κόντρα. Στο 52΄ ο Ζώης απέκρουσε την κεφαλιά του Θωμά Γκουρνέλου και στο 60΄ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε τη μπάλα στην κεφαλιά του επιθετικού του Α.Ο.Α. και στη συνέχεια το σουτ του Κοκώνη κόντραρε στα σώματα. Στο 74΄ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σε αντεπίθεση στο σουτ του Μπουκουβάλα η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Στο 80΄ ο Α.Ο.Α. έχασε διπλή ευκαιρία με το Ζώη αρχικά να διώχνει τη μπάλα στο σουτ του Θωμά Γκουρνέλου και στη συνέχεια ο Καραπιπέρης να σουτάρει πάνω στον πεσμένο τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα στο 83΄ στο σουτ του Θωμά Γκουρνέλου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ και το 0 - 1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος): Σαμαράς, Μακρής (46΄ Κοκώνης), Στεφανίδης, Νταραντούμης (68΄ Παπαγιάννης), Κρανιάς(46΄ Σαγάνης) , Νικολόπουλος (32΄ Καραπιπέρης), Κωστόπουλος, Γκουρνέλος Χ.Χ., Γκουρνέλος Θ., Γκουρνέλος Χ.Σ., Βαϊνάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ (Βασίλης Νταλάκος): Ζώης, Παναγιωτόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαλάνης, Τζωρτζόπουλος, Βελής, Κόκκαλης, Σέρρι, Ρήγας, Δημόπουλος, Ρούπας.





[Πηγή: http://www.websports.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου