.

.

.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Διανομή Κρέατος και ειδών Οπωροπωλείου στον Δήμο Αγρινίου


          

 Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και  Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνει ότι:

 Tην Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 έως και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί διανομή Κρέατος και ειδών Οπωροπωλείου, στους δικαιούχους του <<Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)>> του Δήμου Αγρινίου και της Ι.Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, που έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Για την  διαδικασία  των  διανομών

 ŸΟι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία που  θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (sms) που τους έχει αποσταλεί.
ŸΟ κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα και την αστυνομική του ταυτότητα.
ŸΣε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής. 

ŸΠαρακαλούνται επίσης οι δικαιούχοι του προγράμματος, και ειδικά οι πολυμελείς οικογένειες, όπως μεριμνήσουν για την παραλαβή και μεταφορά των ευπαθών προϊόντων από τον χώρο του Παντοπωλείου, δεδομένου ότι θα δωθούν αρκετές ποσότητες προϊόντων, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας των διανομών.

 ŸΗ διανομή θα πραγματοποιείται  στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγρινίου (Βλαχοπούλου 13) ως εξής:
ŸΔευτέρα 5/11/2018 εώς Παρασκευή 9/11/2018 από τις 9.00 πμ. έως  τις 14.00μμ.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2641025392.



Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ



ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

















 φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου