.

.

.

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

H δημοσιογράφος Καλλιόπη Μυρισιώτη στο τιμόνι του Πανευρυτανικού συλλόγου Αιτωλ/νίας


Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πανευρυτανικό Σύλλογο Αιτωλ/νίας
Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις
17 Φεβρουαρίου 2019, στο Αγρίνιο. 
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εκλογών οι 7 πρώτοι σε σταυρούς :
 Μυρισιώτη Καλλιόπη,  Ράπτη Μαρία,  Χαραμή Μαρία,  Χαρδαλιάς Σπυρίδων, Αβράμπος Κωνσταντίνος,  Μπιτσικώκος Ηλίας και  Ντάλλης Ιωάννης, κατόπιν προσκλήσεως από την πλειοψηφούσα Καλλιόπη Μυρισιώτη συναντήθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα. 
Μετά την απαραίτητη ψηφοφορία το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει ως εξής: 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μυρισιώτη Καλλιόπη
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αβράμπος Κωνσταντίνος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ράπτη Μαρία
ΤΑΜΙΑΣ: Μπιτσικώκος Ηλίας
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χαρδαλιάς Σπυρίδων
ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ: Χαραμή Μαρία
ΜΕΛΟΣ: Ντάλλης Ιωάννης
Στη συνέχεια σας παραθέτουμε δήλωση της νέας Προέδρου κας  Μυρισιώτη:
“ Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Ευρυτάνες, που συμμετείχαν στις εκλογές της 17/2/2019 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του ΠΑΝΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και με εξέλεξαν πρώτη σε σταυρούς προτίμησης. Επίσης ευχαριστώ τα μέλη του  νέου Δ.Σ. που με εξέλεξαν ομόφωνα Πρόεδρο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Από τη θέση της Προέδρου του νέου Δ.Σ. που συγκροτήθηκε, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια,  για την ανάδειξη του Ευρυτανικού στοιχείου και θα προσφέρουμε ανιδιοτελώς για το καλό του Συλλόγου.
Ζητούμε την συμπαράσταση όλων των μελών του και όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται στα πάτρια εδάφη μας,  με την ενεργή συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας. Πιστεύουμε οτι θα αναδείξουμε στο μέγιστο δυνατό τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της αγαπημένης μας Ευρυτανίας".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου