--------------------------------------

.

.

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Ο Παναγιώτης Στούπας, μια δυνατή παρουσία, με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου ΠαπαναστασίουΈνας νέος άνθρωπος, αλλά με δυνατή παρουσία τα τελευταία χρόνια τόσο στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και στον Δήμο Αγρινίου, ο Παναγιώτης Στούπας, αποφάσισε να
διεκδικήσει για άλλη μια φορά την ψήφο των πολιτών του δήμου Αγρινίου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπαναστασίου.

Ο Παναγιώτης Στούπας αποφοίτησε  από το 1ο Λύκειο Αγρινίου ΤΟ 1993 ενώ το 2000 ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως  Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής.

Από το 2001 έχει εργαστεί τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα ως Γεωπόνος.

Ασχολείται τα  τελευταία  15 χρόνια αποκλειστικά με την καλλιέργεια της Ελιάς ενώ τα τελευταία  5  χρόνια είναι συνεργάτης του Ινστιτούτου  Γεωργικών και Περιβαλλοντικών Αναλύσεων  Εnvirolabs.

Μένει μόνιμα στο Αγρίνιο,  είναι παντρεμένος με τη γεωπόνο  Όλγα Κουτσουκη  και έχουν αποκτήσει  τρεις κόρες.

Το 2007 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός σύμβουλος Μεδεώνος ενώ το 2010 εκλέχτηκε δεύτερος σε προτίμηση σταυρών  περιφερειακός σύμβουλος Αιτ/νιας της Δυτικής Ελλάδος. 

Το 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με το συνδυασμό του Γ. Παπαναστασίου.

Από το 2014 έως και σήμερα είναι  πρόεδρος του  ΦΟΔΣΑ (ΧΥΤΑ Στράτου) ενώ διατέλεσε Αντιπρόεδρος στην Εταιρεία Παρκινγκ του Δήμου Αγρινίου.

Ως δημοτικός σύμβουλος έχει διατελέσει επίσης:
Μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δ. Αγρινίου
Μέλος της επιτροπής 1Ο βαθμιας εκπαίδευσης
Μέλος της Τριχωνίδας Α.Ε
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου