.

.

.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Η Βασιλική Παπαχρήστου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου



Υπηρετώντας την καθημερινή μαχόμενη δικηγορία, η Βασιλική Παπαχρήστου γνωρίζει καλά τους ανθρώπους και τα προβλήματά τους και εργάζεται καθημερινά και επίμονα για την επίλυσή τους.

Κάτω απ’ αυτές τις σκέψεις, ανταποκρίθηκε στην
πρόσκληση του Δημάρχου Αγρινίου κύριου Γεώργιου Παπαναστασίου και πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή, Τόπος να ζεις».


Η Βασιλική Παπαχρήστου γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1971.
Σπούδασε στην Αθήνα στην Νομική Σχολή  του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου αποφοίτησε το 1997.

Από το έτος 1999 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αγρίνιο διατηρώντας ιδιωτικό δικηγορικό γραφείο.
Είναι ταυτόχρονα Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς και Συντονίστρια Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στον εξωδικαστικό μηχανισμό στήριξης επιχειρήσεων.

Από το έτος 2002 έως το έτος 2010 διετέλεσε  νομική  σύμβουλος του πρώην Δήμου Θεστιέων Νομού Αιτωλ/νίας.

Από το 2002 έως σήμερα Νομική Συνεργάτης της Ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία « ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ –ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ», έχοντας συμμετάσχει σε όλες τις Νομικές Διαδικασίες Σχεδιασμού και Υλοποίησης των Προγραμμάτων που η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ έχει διαχειριστεί και ειδικότερα Δομές Κοινωνικής Πρόνοιας, INTERREG, Τοπικό Πρόγραμμα Leader+, Προσέγγιση Leader κλπ.
Μέλος της εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου.
Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού Δν/σεως Εμπορίου Νομού Αιτωλ/νίας.
Μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου και δη Γενική Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου με τετραετή θητεία από 2018 έως και 2021.
Διαμεσολαβήτρια-Μέλος του Ελληνικού Κέντρου Εναλλακτικής Επίλυσης Χρηματοπιστωτικών Διαφορών (ΕΚΕΕΧΔ).

Εχει δύο κόρες  την Παναγιώτα και Βασιλική Καφρίτσα, 14 και 11 ετών αντίστοιχα.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου