.

.

.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Κάτοικος Παναιτωλίου: Υποψήφιοι κόψτε κανένα χορτάρι όχι μόνο με τις καρτούλες στα χέρια


Μετά τη λίμνη των στεναγμών ήρθε και το συντριβάνι των αναστεναγμών ...αφού περνώντας κανείς από το Παναιτώλιο μόνο ν αναφωνήσει ένα "οϊμέ" μπορεί αντικρίζοντας αυτό το θέαμα ! Υποψήφιοι πάνε κι έρχονται ζητώντας υποστήριξη, πολλά υποσχόμενοι και οραματιστές αλλά
κανείς δεν είδε πως ακόμη και αυτό το σημείο στο Παναιτώλιο μαρτυρά την εγκατάλειψη και την αδιαφορία για την εικόνα του χωριού. Τα χόρτα ποτίζονται και βλασταίνουν από την κατεύθυνση ροής του νερού και μάλλον αυτός είναι και ο ρόλος του συντριβανιού διότι σε τίποτα δε θυμίζει σημείο αναψυχής ή αισθητικής ενός χωριού περάσματος προς τα υπόλοιπα χωριά του δήμου Θεστιέων και φυσικά προς την λίμνη Τριχωνίδα.
Θα μπορούσε άραγε να τοποθετηθεί δημοσίως κάποιος υπεύθυνος ή θα μας πουν και εδώ πως δεν είναι θέμα δήμου αλλά της περιφέρειας; Και από την άλλη πως θα μπορούσε να αξιοποιηθεί διαφορετικά αυτό το σημείο;
Εκτός από προεκλογικές "περατζάδες" στα καφενεία και στα σπίτια πάρτε και καμιά κοσιά και κόψτε κανένα χορτάρι όχι μόνο με τις καρτούλες στα χέρια.
Δήμος Αγρινίου δεν είναι μόνο η πλατεία και το Πάρκο κυρίες και κύριοι υποψήφιοι είναι και τα χωριά και ιδού τα πραγματικά σας έργα .








[Το κείμενο το έστειλε στο PanaitolioNews γυναίκα κάτοικος του Παναιτωλίου]








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου