--------------------------------------

.

.

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

20 Ιουλίου ο 2ος λαϊκός αγώνας δρόμου Κατούνας


Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Μεδεώνος σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, προκηρύσσει την διοργάνωση του 2ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Κατούνας, απόστασης 1.000 και 5.000 μέτρων.
        Ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί στη Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 και ώρα 7.00 μμ και 7.30 μμ αντίστοιχα
 -Η αφετηρία για το μαθητικό αγώνα των 1.000 μ. θα βρίσκεται βορειοδυτικά του χωριού, στην πλατεία Αχυρών, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Κατούνας.
-Ο δρόμος των 5.000 μ. θα έχει ως αφετηρία αλλά και τερματισμό, διαγράφοντας έναν κύκλο του χωριού, την πλατεία της Κατούνας.
-Για την ασφάλεια του αγώνα θα υπάρχουν ιατροί και νοσηλευτές, που θα υποστηρίξουν τους αθλητές. Ακόμη, κατά την διάρκεια του αγώνα η διαδρομή θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία και ομάδα εθελοντών για την ασφαλή κίνηση των αθλητών.
1.-Αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων
Ώρα εκκίνησης: 7.00μμ
Αφετηρία: Πλατεία Αχυρών Κατούνας Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Κατούνας.
Παροχές: Χρονομέτρηση, Αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους τους συμμετέχοντες, Τροφοδοσία με νερό, χυμό και μπανάνες στον τερματισμό
Περιγραφή διαδρομής: Η διαδρομή είναι στο μεγαλύτερο τμήμα της επίπεδη. Με αφετηρία την πλατεία Αχυρών, που βρίσκεται αριστερά στο δρόμο προς Τρύφο και Νήσσα κατευθύνεται προς το κέντρο της Κατούνας μέσω της κεντρικής οδού (Μαυρομματαίων).
2.-Αγώνας δρόμου 5.000 μέτρων
Ώρα εκκίνησης: 7.30 μμ
Αφετηρία – Τερματισμός: Η κεντρική πλατεία της Κατούνας με την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου
     Απαραίτητος κρίνεται ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος, τονίζεται δε ότι οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη.
     Χρόνος ολοκλήρωσης: Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί στις 8:30 μμ, με συνολική διάρκεια 1 ώρα, ώστε να μπορέσουν να τερματίσουν άπαντες.
      Παροχές: Χρονομέτρηση, Αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους τους συμμετέχοντες, Τροφοδοσία με νερό κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και στον τερματισμό, Μπανάνες και χυμός στον τερματισμό.
       Οι αθλητές καλό είναι να μην έχουν αντικείμενα αξίας, χρήματα και άλλα τιμαλφή, γιατί σε περίπτωση απώλειας οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη.
      Περιγραφή διαδρομής: Η διαδρομή είναι κατά διαστήματα κατηφορική και κατά διαστήματα ανηφορική, με χαμηλότερο σημείο τα 298 μ. και υψηλότερο τα 366μ
 
Πληροφορίες εγγραφής: Η εγγραφή μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 6977440146 ή στο 26460 32055.
 
-Κόστος συμμετοχής δεν υπάρχει.
-Εγγραφές θα γίνονται μέχρι και 2 ώρες πριν τον αγώνα (16:45 – 17:45) στο χώρο της αφετηρίας των 5 χιλιομέτρων (κεντρική πλατεία Κατούνας), απ’ όπου θα μπορούν οι αθλητές να παραλάβουν και τον αριθμό τους.
Ο Διευθυντής του Κ.Δ.Α.Π. Μεδεώνος
Λάμπρος Καραπιπέρης
Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς
Επιχείρησης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Βαρβάρα Λίτου – ΣάλιαρηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου