--------------------------------------

.

.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Με επιτυχία η εκδήλωση «Χρωματίζοντας και παίζοντας» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος»


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος» πραγματοποίησε την εκδήλωση «Χρωματίζοντας και παίζοντας», το
Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 στις 18.30 μ.μ στην
αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Παναιτωλίου.

Το τμήμα δημιουργικής απασχόλησης  παρουσίασε έκθεση των έργων των παιδιών και το παιδικό τμήμα θεάτρου την  παράσταση, «Ειρήνη» του Αριστοφάνη.

Υπεύθυνες τμημάτων: Ρόζα Πλαστήρα, εικαστικός,Γιούλη Μαρούση, ηθοποιός και σκηνοθέτρια.


Το παιδικό τμήμα θεάτρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος» έκλεισε τη δημιουργική χρονιά που πέρασε με την παράσταση, Ειρήνη του Αριστοφάνη. Σκηνοθέτρια η δασκάλα τους Γιούλη Μαρούση και βοηθός σκηνοθέτη ο Βαγγέλης Βαλμάς. Τα παιδιά μας έδειξαν ότι απολαμβάνουν τη θεατρική δράση και μοιράστηκαν μαζί μας την όμορφη και συναρπαστική εμπειρία τους.Ανανέωσαν το θεατρικό ραντεβού με τη δασκάλα τους για το ερχόμενο Φθινόπωρο! 

Άλλη μια χρονιά, έφτασε στο τέλος και για τα παιδιά του τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης του συλλόγου.  Είπαν και μας έδειξαν όλα όσα έμαθαν απ' τη δασκάλα τους, εικαστικό, Ρόζα Πλαστήρα, σε μια λιτή εκδήλωση. Κοντά τους, γονείς, συγγενείς και φίλοι. Μπράβο στα παιδιά για τα μικρά αριστουργήματα που έφτιαξαν! 


Κείμενο: https://www.facebook.com/kapralosxristos/Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος»
Φωτογραφίες: PanaitolioNews, Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος» https://www.facebook.com/kapralosxristos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου