.

.

.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Αναβάθμιση 45 παιδικών χαρών στον Δήμο Αγρινίου



Στην αναβάθμιση 45 παιδικών χαρών σε Δημοτικές Ενότητες του Αγρινίου προχωρά η  Δημοτική Αρχή.  Έπειτα από
συντονισμένες ενέργειες εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1  για την αναμόρφωση των παιδικών χαρών με ποσό που ανέρχεται στα 265.000 ευρώ ενώ αξιοποιήθηκαν ακόμη  95.000 ευρώ από ίδιους πόρους.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγρινίου σταδιακά υλοποιεί την εγκατάσταση εξοπλισμού με όργανα, παιχνίδια, τοποθέτηση κάδων  και περίφραξη σε 45 κοινόχρηστες παιδικές χαρές που μέχρι τώρα δεν λειτουργούσαν ή είχαν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα με ακατάλληλα και φθαρμένα όργανα.
Όπως εξήγησε ο αρμόδιος Δημοτικός Σύμβουλος Μίμης Σκορδόπουλος η προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό των παιδικών χαρών  είναι διαρκής: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί ο δήμος μας είναι  από τους πρώτους που υλοποιούν και ολοκληρώνουν το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι για τις παιδικές χαρές.
 Έτσι, με γοργούς ρυθμούς προχωρούν  οι  εργασίες τοποθέτησης πιστοποιημένων οργάνων σε παιδικές χαρές σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου σύμφωνα  με τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας.
Με το συγκεκριμένο έργο καταφέραμε  να αναβαθμίσουμε αισθητά τις παιδικές χαρές και να δώσουμε τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να απολαμβάνουν με ασφάλεια παιχνίδι και ψυχαγωγία. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στη δημιουργία  υποδομών που συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας». 




          [ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ] 





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου