ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, στο ελαιόλαδο "Αθηνά" του Δημήτρη Σιαδήμα και Νικολέτας Σιαδήμα-Σαλμά από το Παναιτώλιο.
Τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, τα αρώματα και η τέλεια γεύση του, χάρισε το πρώτο βραβείο στο συγκεκριμένο βιολογικό ελαιόλαδο από το Παναιτώλιο.
Τα προϊόντα για το βραβείο ανώτερης γεύσης (Taste Olymp Award) δοκιμάζονται κατά την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία, και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Σε κάθε προϊόν αποδίδεται ένας κωδικός αριθμός για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη παρακολούθησή τους. Η αξιολόγηση των δειγμάτων γίνεται από το Olymp Awards Chef’s Jury Panel με panel leader τον Κο Κωνσταντίνο Μουζάκη. Κάθε κριτής πραγματοποιεί μια οργανοληπτική ανάλυση του προϊόντος που δοκιμάζει, και καταγράφει μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης η οποία αντιπροσωπεύει τη γενική αίσθηση απόλαυσης (που βαρύνει περισσότερο στον τελικό βαθμό) καθώς και άλλα κριτήρια, όπως όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα.
Τα προϊόντα αξιολογούνται με κριτήριο τις ξεχωριστές τους ιδιότητες και δεν συναγωνίζονται μεταξύ τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου