.

.

.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική αιμοδοσία στο Καινούργιο Τριχωνίδας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 15/09/2019 το πρωί στο

1ο Δημοτικό Σχολείο Καινουργίου από τον Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών « Η ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑ» σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Το μήνυμα ήταν "Αφιερώνουμε λίγα λεπτά από το χρόνο μας για να κάνουμε ένα δώρο ζωής στον άνθρωπο που μας έχει ανάγκη", με στόχο να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες και να δίνουν αίμα, καθώς πρόκειται για μια απλή διαδικασία που διαρκεί 5 λεπτά, και σώζει ζωές

Οι ανάγκες για αίμα είναι διαρκώς αυξανόμενες, γι’αυτό πρέπει να κινητοποιηθούν περισσότεροι πολίτες, επισημαίνει άλλωστε διαρκώς, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου αλλά και μέλος του Συλλόγου "Η Χρυσοχεριά", π. Απόστολος Μπλέτσας.   

Το PanaitolioNews βρέθηκε στο Καινούργιο, κατέγραψε τη διαδικασία, συνομίλησε με τους εθελοντές αιμοδότες και τους νοσηλευτές που μας έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες για την πολύτιμη αυτή προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.  

Τέτοιες πρωτοβουλίες που κινητοποιούν την κοινωνία, βρίσκουν ανταπόκριση από τον κόσμο, γι’αυτό και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να δώσουν αίμα, και μάλιστα είδαμε πολλούς νέους που έδωσαν για πρώτη φορά αίμα, ή άλλους που ρωτούσαν και έπαιρναν πληροφορίες για τη διαδικασία.






















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου