.

.

.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Παναιτώλιο... Με ευχές, χαμόγελα και ελπίδα ο αγιασμός στα σχολεία

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε και φέτος η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία του
Παναιτωλίου, σηματοδοτώντας την έναρξη των μαθημάτων.
Τα προαύλια των σχολείων και φέτος γέμισαν με παιδιά, φωνές, χαμόγελα και ευχές για μια νέα δημιουργική χρονιά, ενώ καθηγητές και γονείς ευχήθηκαν «καλή πρόοδο» σε όλους τους μαθητές.
Πιο συγκεκριμένα, ο αγιασμός στο 1ο και 2ο Δημοτικό σχολείο, το Γυμνάσιο και Λύκειο Παναιτωλίου καθώς και στο 1ο Νηπιαγωγείο τελέστηκε, από τους ιερείς π. Αλέξιο Κολιά,π. Κωνσταντίνο Κατσιμάρδο και π. Χριστόφορο Γιολδάση, όπου ευλόγησαν τα παιδιά, τους καθηγητές και τους γονείς.
Από την πλευρά τους οι διευθυντές των σχολείων, καλωσόρισαν τους γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές και τους ευχήθηκαν υγεία και καλή πρόοδο.
Την δημοτική αρχή Αγρινίου εκπροσώπησε στον Αγιασμό στο Γυμνάσιο και Λύκειο Παναιτωλίου ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Χριστόφορος Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Αντρέας Γκορόγιας παραβρέθηκε στον Αγιασμό στο 1ο Δημοτικό σχολείο και ο Δημήτριος Σχισμένος (μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Παναιτωλίου) παραβρέθηκε στον Αγιασμό στο 2ο Δημοτικό σχολείο.
Στο 1ο Δημοτικό σχολείο ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων πρόσφερε σε όλα τα παιδιά δώρο γραφική ύλη και στο 1ο νηπιαγωγείο επίσης ένα δώρο περίμενε όλους τους μαθητές για το καλωσόρισμα.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγιασμό.....


1ο Δημοτικό σχολείο Παναιτωλίου...













































2ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου...































Γυμνάσιο και Λύκειο Παναιτωλίου...






























1ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου...


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου