.

.

.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ομόφωνα ψηφίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα της Κοινότητας Παναιτωλίου. Τι ειπώθηκε στην συνεδρίαση του Συμβουλίου


Ομόφωνα ψηφίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα για το ερχόμενο έτος 2020, που πρότεινε προς ψήφιση στο
συμβούλιο της Κοινότητας Παναιτωλίου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Αντρέας Γκορόγιας.

Η συνεδρίαση των μελών του συμβουλίου της Κοινότητας Παναιτωλίου πραγματοποιήθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου 2019 στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντρέας Γκορόγιας, ο αναπληρωτής προέδρου  σύμβουλος Δημήτριος Κόκκαλης, ο σύμβουλος Δημήτριος Σχισμένος, ο σύμβουλος Κωνσταντίνος Καλαμπαλίκης, ο σύμβουλος Αλέξανδρος Σαμαράς, ο σύμβουλος Κωνσταντίνος Καπρέλης, ενώ απουσίαζε για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση ο σύμβουλος Κωνσταντίνος Καζάκος.  

Τα θέματα που ψηφίστηκαν από το Συμβούλιο, θα διαβιβαστούν προς τον Δήμο Αγρινίου, όπου θα κρίνει ποια από αυτά τα έργα ή τις παρεμβάσεις που του προτείνει το Συμβούλιο της Κοινότητας Παναιτωλίου θα εγκρίνει ή θα προχωρήσει σε υλοποίηση.

Το προταθέν τεχνικό πρόγραμμα θα σας παρουσιάσουμε σε επόμενη ανάρτηση.

Εκτός θέματος τοποθετήθηκε ο σύμβουλος Κωνσταντίνος Καπρέλης, μιλώντας για τα αρνητικά του τροποποιημένου εκλογικού νόμου μετά από τις εκλογές του Μαΐου, και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει προς ανακοίνωση στο PanaitolioNews τις απόψεις του, καθώς επίσης έθιξε και το θέμα της μη συμμετοχής της ιστορικής ομάδας του Ολυμπιακού Παναιτωλίου την φετινή χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα, αν και ο ίδιος ήταν πρόεδρος της ομάδας τα τελευταία πέντε χρόνια.

Εκτός θέματος τοποθετήθηκε ο πολίτης Διονύσης Παλούμπας όπου μίλησε για φήμες που φέρουν προς κλείσιμο το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο, και πρότεινε το θέμα να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση, και η πρότασή του έγινε δεκτή.

Εκτός θέματος τοποθετήθηκε ο πολίτης Νικόλαος Αβράμπος θέτοντας προσωπικές του παρατηρήσεις ως προς την λειτουργία του 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Παναιτωλίου, απόψεις που τις προηγούμενες ημέρες κοινοποίησε προς το PanaitolioNews αλλά δεν δημοσιεύθηκαν και τις κοινοποίησε προς άλλα ηλεκτρονικά μέσα του Αγρινίου, όπου έλαβαν και απάντηση από τον Διευθυντή της Α/θμιας εκπαίδευσης Αιτ/νιας.

Από τους συλλόγους του Παναιτωλίου που προς τιμήν του παραβρίσκονταν εκπρόσωπός του στην συνεδρίαση, ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος" και η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου.

















   





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου