.

.

.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Οι Παναιτωλιώτες Κώστας Κόκκαλης και Τάσος Μπισμπίκης στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων που τους θέλει να συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, έτσι και
φέτος δύο καλοί φίλοι από το Παναιτώλιο ο Κώστας Κόκκαλης και ο Τάσος Μπισμπίκης έδωσαν το "παρών" και τερμάτισαν στην διαδρομή που ξεκινούσε από τον Μαραθώνα, στις 09:00 το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου.

Περισσότερες από 20.000 συμμετοχές στον  Μαραθώνιο Δρόμο, 12.000 στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ και άλλες 20.000 στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ αποτέλεσαν τον βασικό κορμό του αγώνα, ενώ περισσότεροι από 8.000 δρομείς, παιδιά και αθλητές Special Olympics συμμετείχαν στους μικρότερους αγώνες (9 Αγώνες Παιδιών σε όλη τη διαδρομή του μαραθωνίου, Αγώνας Special Olympics και ο Τελικός του Run Greece).
Περισσότεροι από 60.000 δρομείς στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, από 120 και πλέον χώρες, έδωσαν το «παρών» στη μοναδική γιορτή του αθλητισμού.
Ο Μαραθώνιος διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Βαλκανιονίκη και αγωνιστή της ειρήνης, Γρηγόρη Λαμπράκη. Εκτός από ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός είναι μια γιορτή για ολόκληρη την Αττική με πολύ μεγάλη επίδραση στην προβολή της χώρας διεθνώς.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου