.

.

.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Ντίνος Καραπιπέρης: Δώστε σε όλα τα παιδιά του Παναιτωλίου συνθήκες άθλησης απλά ανθρώπινες


Την δυσαρέσκειά του για τις συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στο
πίσω μέρος του 1ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου, εξέφρασε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook ο προπονητής της ΑΛΦΑ93 Ντίνος Καραπιπέρης.
Όπως είναι γνωστό σε πολλούς, ο Ντίνος Καραπιπέρης τα τελευταία χρόνια προπονεί αρκετά παιδιά του Παναιτωλίου στο συγκεκριμένο γήπεδο και έχει καταφέρει και έχει αναδείξει πολλά ταλέντα αλλά ταυτόχρονα έχει φέρει και κοντά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ πολλά περισσότερα παιδιά.

Φυσικό είναι λοιπόν να περιμένει και από την πολιτεία να παρέχει στα παιδιά του χωριού και κάποιες στοιχειώδης εγκαταστάσεις. Βέβαια για να λέμε και τα πράγματα ως έχουν, τα τελευταία χρόνια ο χώρος του μπάσκετ ή της παιδικής χαράς που βρίσκεται πίσω από το 1ο Δημοτικό σχολείο στο Παναιτώλιο δεν τηρούσαν τους κανόνες ασφαλούς χρήσης και αυτό οφείλεται στην παντελή έλλειψη συντήρησης αλλά και πολλές φορές και στην μη σωστή χρήση των οργάνων όπως είναι οι κούνιες ή οι μπασκέτες.

Διαβάστε πιο κάτω τι έγραψε ο προπονητής.....
  

ΑΛΦΑ 93 FAMILY 
Αρχίσαμε και στο Παναιτώλιο τις προπονήσεις μας.
Ο προπονητής μας ήταν εκεί, τα παιδιά μας ήταν επίσης εκεί. Δυστυχώς εκεί εξακολουθούν να είναι και τα μεγάλα προβλήματα. Κακός φωτισμός ( προβολείς χαλασμένοι), χώματα από διάφορες εργασίες μέσα στο γήπεδο, σπασμένα τα " προστατευτικά" τοίχοι του χώρου, σπασμένες κυριολεκτικά και οι δύο μπασκέτες. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι έστω και τώρα κάποιοι θα προσπαθήσουν να αλλάξουν όλη αυτή την αρνητική εικόνα για το γήπεδο, και με απλές κινήσεις να δώσουν όχι μόνο στα παιδιά της ΑΛΦΑ 93 που προπονούνται εκεί, αλλά και σε όλα τα παιδιά του χωριού συνθήκες άθλησης απλά ΑΝΘΡΏΠΙΝΕΣ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου