.

.

.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Με μεγάλη συμμετοχή η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος"


Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, το απόγευμα, στην κατάμεστη από κοινό αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος Παναιτωλίου, πραγματοποίησε
χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος" με θέμα: "Τα σύμπαντα γιορτάζουνε τη Δόξα Σου Χριστέ!".

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακά κάλαντα από την Χορωδία του Συλλόγου και στην συνέχεια η συγγραφέας Σταυρούλα Κάτσου-Καντάνη παρουσίασε το βιβλίο της "Νύχτες γεμάτες φως" των εκδόσεων Άθως παιδικά.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου και στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης το Παιδικό Θεατρικό Τμήμα του Συλλόγου παρουσίασε το θεατρικό "Η μάγισσα Φρικαντέλα και τα κάλαντα".

Στον χώρο επίσης εκθέτονταν και έργα μαθητών από το τμήμα δημιουργικής απασχόλησης του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Περιβάλλοντος Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Φόρης Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Ανδρέας Γκορόγιας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καινουργίου "Η Χρυσοχεριά" Κοσμάς Τασούλης και η γραμματέας Σπυριδούλα (Πιπίτσα) Σιδέρη, ο Τσιαχρής Παναγιώτης από τον Σύλλογο ατόμων με αναπηρίες περιφερειακής ενότητας Αιτωλ/νιας "Απόστολος Λουκάς",  το μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτ/νιας Γρηγόρης Βασιλόπουλος, η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου "Η Τριχωνίδα" και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου.

Στο τέλος παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα προσφέρθηκαν στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση με πολλές ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά. 












































































































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου