.

.

.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ι. Ναός Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου... Τα κατηχητικά σχολεία της Ενορίας, επισκέφθηκαν το γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στο Αγρίνιο


Κυριακή σήμερα, ΠΡΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ και τα κατηχητικά σχολεία της Ενορίας μας, επισκέφθηκαν το
γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας που βρίσκεται στην πόλη του Αγρινίου από το 1938.
Οι περίπου 60 μαθητές των κατηχητικων μας, παρέδωσαν περισσότερα από 50 δέματα αγάπης για τις ανάγκες των 90 τροφίμων του ιδρύματος.
Στην προσφώνησή της η υπεύθυνη του γηροκομείου κ. Μαρία, ευχαρίστησε τον εφημέριο της Ενορίας μας και υπεύθυνο των κατηχητικών, π. Χριστοφόρο Γιολδάση για την πρωτοβουλία, ενώ συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς για τις προσφορές τους. Από την πλευρά τους τα παιδιά μας τραγούδησαν τα κάλαντα και διάφορα τραγούδια προκαλώντας αισθήματα θαυμασμού και συγκίνησης στους ηλικιωμένους, οι οποίοι ανταπέδωσαν με χειροκροτήματα και ευχές για υγεία και πρόοδο στα παιδιά και τις οικογένειές τους.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του γηροκομείου, όπου τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη λειτουργία μιάς στέγης γερόντων.
Η επίσκεψη έκλεισε με την αναμνηστική φωτογραφία στα σκαλιά του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου που βρίσκεται στο χώρο του ιδρύματος.
Από την πλευρά μας, ως Ενορία, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα παιδιά και τους γονείς τους που ανταποκριθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν από το υστέρημά τους, ευχόμενοι καλά Χριστούγεννα με υγεία, πρόοδο και Αγάπη Χριστού στις καρδιές όλων!

Χρόνια πολλά! ! !

 Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου