.

.

.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του, παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, το απόγευμα στο Corali Luxury Resort.

Το φλουρί κέρδισε η κ. Πόπη Παπαχρήστου.
Επίσης παρευρέθησαν οι
δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Αγρινίου, κ.Παπαδημητρίου και κ. Κορδολαίμης, ο πρόεδρος της κοινότητας Παναιτωλίου Ανδρέας Γκορόγιας, η  Βούλα Καλαμπαλίκη Στρεμμένου και ο Τάσος Ντζιμάνης του συλλόγου γονέων του Α΄Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου, η Ευαγγελία Σημαιάκη του χορευτικού και λαογραφικού συλλόγου «Αιτωλός», η ιδρύτρια της βυζαντινής χορωδίας, «Αγία Σκέπη» Χρυσούλα Τασολάμπρου, ο πρόεδρος του Ορειβατικού Αγρινίου Βασίλης Νταούλης, ο πρόεδρος της Ιστορικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδος κ. Σταμάτης, η Χρίστια Λιάτσου εκπρόσωπος του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου, ο Παναγιώτης Τσιαχρής, εκπρόσωπος του συλ.Α.με.Α Αιτ/νίας "Απόστολος Λουκάς" και ο κ. Μαυρίκας ιδρυτής του Ομίλου φίλων σιδηρόδρομου Δυτικής Στερεάς «Χαρίλαος Τρικούπης».

Ο Σύλλογος ευχαριστεί το ζαχαροπλαστείο La chokolat και τον κ. Βασίλη Δεληγιάννη για την προσφορά της πίτας και την εταιρεία BAKERY Διανομή ΕΠΕ για την προσφορά των γλυκισμάτων.

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση είναι της Ρούλας Σιαδήμα.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου