.

.

.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος» στην μεγάλη γιορτή του Λαϊκού Πολιτισμού INTERNATIONAL ACTION ART, στην Χαλκίδα


Η ετήσια μεγάλη γιορτή του Λαϊκού Πολιτισμού INTERNATIONAL ACTION ART με την υποστήριξη του Ομίλου για την
UNESCO Πειραιώς και Νήσων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου το πρωί, στο Κλειστό ΔΑΚ Χαλκίδας (Μελίνα Μερκούρη).

Μια γιορτή πολιτισμού, με τη συμμετοχή δεκάδων συνεργαζόμενων πολιτιστικών φορέων, παραδοσιακών συνόλων και συγκροτημάτων, παρουσίασαν μουσική και χορό, ήθη και έθιμα από όλη την Ελλάδα.

Στην γιορτή συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος" 

Παρουσιάστηκαν 50 παραδοσιακές Βασιλόπιτες από όλη σχεδόν την Ελλάδα τις οποίες και γεύτηκαν όλοι όσοι παρέστησαν στη μεγάλη αυτή γιορτή. Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη ευχαρίστησε όλες και όλους που συμμετείχαν στην ετήσια αυτή γιορτή του Λαϊκού Πολιτισμού ενώ ευχήθηκε όλοι να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά. 

Με τη σειρά του, ο γενικός Πρόεδρος και CEO του International Action Art και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική Ιωάννης Μαρωνίτης τόνισε τη μεγάλη σημασία της γιορτής αυτής, ενώ ευχαρίστησε την πόλη της Χαλκίδας και τους κατοίκους της για την φιλοξενία.














πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου