.

.

.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

"Βιολογικός Ελαιώνας Σιαδήμα" και "Το Αρχοντικό της Λίμνης" μαζί στα γευστικά μονοπάτια της Τριχωνίδας


Βιολογικός Ελαιώνας Σιαδήμα και Αρχοντικό της Λίμνης.
Αρχοντικό της Λίμνης και Βιολογικός Ελαιώνας Σιαδήμα.

Εδώ και πάνω από δέκα χρόνια ο Βιολογικός Ελαιώνας Σιαδήμα δίνει την

μάχη με την ποιότητα και πάντα ανεβαίνει στο ψηλότερο βάθρο, μπαίνοντας στα τραπέζια πολλών εστιατορίων και νοικοκυριών όχι μόνο στην περιοχή της Τριχωνίδας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές πόλεις του εξωτερικού.

Με 16ετή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών κάθε χρόνο προσφέρει άριστο βιολογικό ελαιόλαδο με οξέα σχεδόν μηδενικά και έχει στο ενεργητικό του πολλές βραβεύσεις σε πανελλήνιους αλλά και διεθνείς διαγωνισμούς.


Όσο για το Αρχοντικό της Λίμνης που βρίσκεται στην παραλία της Τριχωνίδας, στα νότια του χωριού Καινουργίου, ποιος ντόπιος αλλά και επισκέπτης στην περιοχή δεν έχει δοκιμάσει το μενού του και δεν έχει μείνει με τις καλύτερες γευστικές εντυπώσεις αλλά και αναμνήσεις από την κουζίνα του.


Εδώ και λίγες ημέρες το βραβευμένο ελαιόλαδο του Βιολογικού Ελαιώνα Σιαδήμα από το Παναιτώλιο και το εστιατόριο_καφέ "Το Αρχοντικό της Λίμνης" ταξιδεύουν μαζί στα γευστικά μονοπάτια της Τριχωνίδας, μιας και η συνεργασία τους είναι πια γεγονός.


Ντόπια εδέσματα αλλά και πιο εκλεπτυσμένα, μπορούν οι επισκέπτες στην περιοχή αλλά και οι ντόπιοι κάτοικοι να γευθούν στο Αρχοντικό της Λίμνης μαγειρεμένα με το βραβευμένο ελαιόλαδο του Βιολογικού Ελαιώνα Σιαδήμα από το Παναιτώλιο.













Οι πιο κάτω οι φωτογραφίες είναι από το "Αρχοντικό της λίμνης".....


























  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου