.

.

.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την ενορία Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου ανακοινώνεται ότι:


1) Η προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου επίσκεψη της ενορίας μας στην Ιερά Μονή Κάτω Παναγιάς Άρτης αναβάλλεται επ αόριστον. 

2) Οι Ιερές Ακολουθίες στην ενορία μας θα τελούνται κανονικά για το επόμενο διάστημα. 

3) Με απόφαση της Ιεράς μας Μητροπόλεως, αναστελλεται επ αόριστον η λειτουργία των κατηχητικών σχολείων σε ολόκληρη την μητροπολιτική περιφέρεια Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

 Η ενορία μας ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ όλους και κυρίως τις ευπαθείς ομάδες, να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και να τηρούν πιστά τους κανόνες υγιεινής. Για το επόμενο διάστημα οι ευπαθείς ομάδες ας παραμείνουν σπίτι και ας μην συναθροίζονται σε κλειστούς χώρους (συμπεριλαμβανομένου και του Ναού). Προφανώς όλα αυτά δεν υπονοούν κάποιον φόβο για τη Θεία κοινωνία (όσοι αισθάνονται την ανάγκη να μετέχουν του κοινού ποτηρίου θα μετέχουν κανονικά), αλλά προστατεύουν από τον κίνδυνο των συναθροίσεων.
Κάθε μέτρο που γκρεμίζει την πίστη και την ελπίδα μας στον Θεό, κάθε τι που προσβάλλει την Θεία κοινωνία και τα μυστήρια είναι απορριπτέο. Κάθε τι που σέβεται την κοινωνία και τον συνάνθρωπο αποτελεί έκφραση αγάπης και στον Θεό.

                                                  Εκ του Ιερού Ναού






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου