.

.

.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Κοινότητα Παναιτωλίου... Αθηναίοι ξαφνικά ήρθαν άρον άρον για να γλιτώσουν από τον κορονοϊό. Εμείς τι φταίμε;;;


Καυστική είναι η Κοινότητα Παναιτωλίου σε ανάρτησή της στο Facebook, σχετικά με το
φαινόμενο που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, να επισκέπτονται το Παναιτώλιο κάτοικοι Αθηνών και να περιφέρονται στους δρόμους ή σε συγγενικά σπίτια. 

Το PanaitolioNews μίλησε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Παναιτωλίου Ανδρέα Γκορόγια που υπεραμύνθηκε της συγκεκριμένης ανάρτησης, λέγοντας πως οι οδηγίες από την Κυβέρνηση είναι να μένουμε σπίτια μας ώστε ο κορονοϊός να μην εξαπλωθεί, και όχι να ταξιδεύουμε ή να περιφερόμαστε στους δρόμους ή στα σπίτια συγγενών μας ή ακόμα και σε κοινόχρηστους χώρους, για αυτό άλλωστε και μετά το κλείσιμο του Δημοτικού Σταδίου Παναιτωλίου και των παιδικών χαρών του Παναιτωλίου, προχώρησε και σε κλείσιμο της παραλίας στα Αμπάρια Παναιτωλίου, επειδή χθες παρατηρήθηκε το φαινόμενο να έχουν επισκεφθεί το σημείο πολλοί κάτοικοι της περιοχής ή επισκέπτες από άλλες πόλεις για ψάρεμα.

Δείτε πιο κάτω την συγκεκριμένη ανάρτηση της Κοινότητας Παναιτωλίου...
   








7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο για τους Αθηναίους το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν νομίζω να ήρθε κάποιος Αθηναίος με πρόθεση να σας μοιράσει κορονοιό. Και αν ήρθε έκατσε σπιτάκι του ή στο εξοχικό του. Πληρώνει τα δημοτικά τέλη του και Επισεις κάποιοι Αθηναίοι όταν κατεβαίνουν πηγαίνουν στις καφετέριες του χωριού για να συνεισφέρουν οικονομικά. Δεν είδα ένα καλό σχόλιο για ολους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχόλιο για τους Αθηναίους το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν νομίζω να ήρθε κάποιος Αθηναίος με πρόθεση να σας μοιράσει κορονοιό. Και αν ήρθε έκατσε σπιτάκι του ή στο εξοχικό του. Πληρώνει τα δημοτικά τέλη του και Επισεις κάποιοι Αθηναίοι όταν κατεβαίνουν πηγαίνουν στις καφετέριες του χωριού για να συνεισφέρουν οικονομικά. Δεν είδα ένα καλό σχόλιο για ολους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....και πως ξαφνικά όλοι εσείς από τας Αθήνας θυμηθήκατε τους δικούς σας εδώ στο "χωριό". Τόσα χρόνια κάθε Πάσχα ο κόσμος ήταν όλο και λιγότερος με την πρόφαση ότι είναι ακριβό το ταξίδι (διόδια, καύσιμα κ.λ.π), τότε δεν σας ένοιαζε η οικονομική στήριξη του "τόπου σας". Ξαφνικά όλοι σας στο "χωριό". Όταν λέμε καθόμαστε σπίτι, πολύ απλά ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΟΒΟΛΑΜΕ!!!! ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΙΑ!!!
    Και για να σας το πω πιο πιο απλά και με απλά μαθηματικά, από την στιγμή που στην Αθήνα υπάρχουν τα περισσότερα κρούσματα είναι πολύ πιο πιθανό αν όχι και πραγματικό πια, εσείς να φέρατε κάποιο κρούσμα εδώ. Επειδή όμως αυτή η κατάσταση τείνει προς εμφύλιο, απλά θέλω με τα παραπάνω να σας τονίσω της ατομική ευθύνη που έχουμε ο καθένας και όχι να περιμένετε ευχαριστώ επειδή αγοράζετε καφέ από τα μαγαζιά του χωριού. Δεν είναι ώρα για τέτοια, αλλά για ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!!! Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένεις καλό σχόλιο που σου έχουν πει να κάτσεις σπίτι σου και εσύ ταξιδεύεις από την πόλη με τα περισσότερα κρούσματα σε άλλο τόπο με μηδενικά κρούσματα και γυρνάς για καφέ στις καφετέριες....ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο το μυνημα δεν αντπροσωπευει ολο το χωριο.να βγει αυτος ο αδαης που συνεταξε αυτο το κειμενο και να το χρεωθει με ονομα και επωνυμο.ακου συνορα στο χωριο.οι αθηναιοι που ειναι ελληνες σε πειραξαν.οι πακιστανοι που σουλατσαρουν περα δωθε δεν σε ενοχλησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή