.

.

.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Βάζει τέλος στους συνωστισμούς η Κοινότητα Παναιτωλίου


Αποφασισμένη φαίνεται να τηρήσει τους νόμους και τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί για την πανδημία του κορονοϊού η Κοινότητα Παναιτωλίου.

Όπως διαβάσαμε σήμερα από την ανακοίνωση της Κοινότητας Παναιτωλίου στην σελίδα της στο Facebook που υπογράφει ο πρόεδρος της Κοινότητας Ανδρέας Γκορόγιας, μετά από το κλείσιμο των παιδικών χαρών και του δημοτικού σταδίου Παναιτωλίου αλλά και της προβλήτας στην παραλία της Τριχωνίδας στη θέση Αμπάρια Παναιτωλίου, σήμερα προχώρησε και στο κλείσιμο του χώρου περιμετρικά του πρώην ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ. 

Το PanaitolioNews μίλησε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Παναιτωλίου και μας δήλωσε πως οι ενέργειες αυτές έγιναν γιατί τις τελευταίες ημέρες ο χώρος περιμετρικά του πρώην ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ. είχε διαμορφωθεί σε υπαίθριο καφενείο και συμπλήρωσε πως εάν τις επόμενες ημέρες παρατηρηθεί συνωστισμός ακόμη και στις πλατείες του Παναιτωλίου, ακόμη και αυτές θα τις σφραγίσει.

Ακόμη ο πρόεδρος της Κοινότητας δήλωσε ότι όποιος παραβεί τις οδηγίες που έχουν δοθεί, οι ποινές θα είναι πολύ αυστηρές.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από τα Αμπάρια και την περιοχή περιμετρικά του πρώην ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ.



















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου