--------------------------------------

.

.

Κυριακή, 5 Απριλίου 2020

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καινουργίου


Η 2η αιμοδοσία μας για το 2020 είναι πλέον γεγονός. Το Δ. Σ. του συλλόγου νιώθει μεγάλη χαρά και ευτυχία και σε αυτό εδώ το σημείο θα θέλαμε να
συγχαρούμε όλους εσάς τους εθελοντές αιμοδότες που σε μια δύσκολη εποχή για την χώρα μας αλλά και σε μια δύσκολη μέρα λόγο καιρικών συνθηκών αποδείξατε για μια ακόμα φορά πως η προσφορά για ζωή είναι στο αίμα σας. 

Σαν Δ.Σ. νιώθουμε υπερήφανοι που υπηρετούμε ένα σύλλογο που τα μέλη του έχουν τόσο μεγάλα αποθέματα αγάπης για τον άγνωστο συνάνθρωπο. Θα θέλαμε επίσης να αναφερθούμε στην μεγάλη συμμετοχή σας σήμερα και να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη εάν άθελά μας ταλαιπωρήσαμε μερικούς από εσάς στην αναμονή τους για να δώσουν αίμα. 

Η συμμετοχή ήταν τόσο μεγάλη που κάποια μέλη μας αναγκαστήκαμε να τα διώξουμε χωρίς να μπουν καν στη διαδικασία της αιμοληψίας(άτομα που ήρθαν μετά τις 12:30). Ζητάμε επίσης συγνώμη για αυτή την κίνηση απλά ήταν κίνηση για την διευκόλυνση και την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα των ανθρώπων από το τμήμα αιμοδοσίας του Γ. Ν. Αγρινίου που σήμερα έβγαλε τον καλύτερο του εαυτό παραμένοντας μέχρι και τις 14:30 για να αντεπεξέλθει στην αναπάντεχη συμμετοχή σας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το αθλητικό σωματείο ΦΙΛ.Μ.Α Αγρινίου για την παρουσία του αλλά και την συμμετοχή μελών του στην αιμοδοσία όπως επίσης και το club των μοτοσικλετιστών Αγρινίου για την παρουσία και την συμμετοχή επίσης μελων του στην αιμοδοσία. Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και τον Κ. Γαλαζούλα για την συνεργασία σε ότι αφορά την μετακίνηση των αιμοδοτών προς το χώρο της αιμοδοσίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας και στον συμπατριώτη μας Κ. Λεωνίδα Κακούρη που μας βοήθησε στο να αναδείξουμε την μεγάλη ανάγκη για αίμα με το βιντεάκι που μας έφτιαξε και έστειλε. 

Ευχαριστούμε όλα τα ενημερωτικά site και τον ΑΧΕΛΏΟ TV για την προβολή και προώθηση της σημερινής μας αιμοδοσίας. Τέλος να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και το Δ. Σ. της κοινότητας Καινούργιου για την παραχώρηση του χώρου του Δημαρχείου για την εκδήλωση αυτή. Είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις που θα πρέπει να έχουν την υποστήριξή όλων μας.


Υπάρχουν και άλλοι αρκετοί φίλοι που με τον δικό τους τρόπο βοήθησαν στο να γίνει η σημερινή εκδήλωση και τους ευχαριστούμε επίσης. Καλή αντάμωση στη 3η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία μας για το 2020. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση. Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και δύναμη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου