.

.

.

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ειδικό τραπεζικό λογαριασμό με σκοπό την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγρινίου θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Αγρινίου

Ειδικό τραπεζικό λογαριασμό  με σκοπό την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγρινίου  θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Αγρινίου.
Ο ειδικός λογαριασμός του Δήμου  έχει ανοίξει στην Τράπεζα Πειραιώς με τα στοιχεία:


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
IBAN: GR53 0172 1500 0051 5005 2059 844

            όπου μπορούν, όσοι επιθυμούν, να καταθέτουν χρηματικές δωρεές προς το Νοσοκομείο Αγρινίου για την ενίσχυσή του με νοσοκομειακό και υγειονομικό εξοπλισμό.
Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αποδοθεί από το Δήμο Αγρινίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 202 του ν. 3463/2006 (ΚΔΚ).
           
Το μεγάλο κύμα συμπαράστασης των Αγρινιωτών  στην  κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης της επιδημίας του κορωνοιού στάθηκε η αφορμή για την  συγκεκριμένη πρωτοβουλία, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου : «Από την αρχή  της κρίσιμης περιόδου δεχόμαστε συγκινητικές προσφορές για την ανακούφιση των συμπολιτών μας. Αποφασίσαμε όλη αυτή η προσφορά να συμβάλλει  στην προετοιμασία του Νοσοκομείου Αγρινίου για την αντιμετώπιση της διασποράς αλλά και των περιστατικών με τα συμπτώματα του COVID-19. Στεκόμαστε στο πλευρό των γιατρών και των νοσηλευτών και  εκφράζουμε την   ευγνωμοσύνη μας  για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν αυτές τις δύσκολες ώρες.  Όλες οι προσφορές ανεξαρτήτου ύψους είναι αξιέπαινες και πολύτιμες.
Αυτές τις ώρες μένουμε ψύχραιμοι. Δεν μένουμε αδρανείς και άπραγοι.
Αυτόν τον αγώνα τον δίνουμε  όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου