.

.

.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Δήμος Αγρινίου... Συστάσεις για την διαχείριση οικιακών απορριμάτων



Ο Δήμος Αγρινίου καλεί τους πολίτες, ενόψει Σαββατοκύριακου, να  
συνεχίσουν να ακολουθούν  πιστά όλες τις συστάσεις για τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων.
Παρακαλούνται οι δημότες και οι επαγγελματίες  να  εναποθέτουν απορρίμματα στους κάδους μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου και  να μην κατεβάσουν ξανά σκουπίδια έως το  βράδυ της Κυριακής.
Τις τελευταίες εβδομάδες, με τη συνεργασία της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου μπόρεσε να αντιμετωπίσει τις αυξημένες υποχρεώσεις όπως τόνισε ο  αρμόδιος  Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας :
«Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί τον πυρήνα όλων των δράσεων και αποφάσεων μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης εργάζονται με μειωμένο προσωπικό, εντατικά,  μέρα και νύκτα για να διατηρούν το Δήμο μας καθαρό.
Με περισσότερους ανθρώπους στο σπίτι, υπάρχει αξιοσημείωτη αύξηση του όγκου των απορριμμάτων (περισσότεροι από 100 τόνοι αστικών αποβλήτων καθημερινά) καθώς και της μεταφοράς τους στους χώρους υγειονομικής ταφής.
Η πλειοψηφία των δημοτών κατάλαβε την κρισιμότητα της κατάστασης και  προσαρμόστηκε στις συστάσεις της Δημοτικής Αρχής. Θέλω δημόσια να τους ευχαριστήσω και να τους καλέσω να συνεχίσουν να επιδεικνύουν υπομονή και ιδιαίτερη προσοχή όταν βγάζουν τα απορρίμματα στους κάδους.
Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στην καθαριότητα για την καθημερινή προσπάθεια σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες. Η καταπολέμηση της πανδημίας αποτελεί κοινή ευθύνη».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου