.

.

.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Ενημέρωση από την Δ/νση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου για τις εγγραφές στην Α΄ Τάξη


Aπό το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου ανακοινώνεται ότι:

Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 29 Μαΐου 2020. (άρθρο 35 της από 01-05-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου).
Τη σχολική χρονιά 2020-2021 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως και 31-12-2014.
Επισημαίνεται ότι στο 2ο Δ.Σ Παναιτωλίου θα φοιτήσουν τέκνα διαμενόντων εντός των ορίων της Δ.Κ Παναιτωλίου, όπως τα όρια αποτυπώνονται στον χάρτη που ακολουθεί και επιπλέον τέκνα των διαμενόντων στον οικισμό Στρογγυλαίικα. Τέλος σε περίπτωση εκ νέου αναστολής του Δ.Σ Αβόρανης, στο 2ο Δ.Σ Παναιτωλίου θα φοιτήσουν και τέκνα των διαμενόντων εντός των ορίων της Δ.Κ  Αβόρανης.
Ακολουθεί ο χάρτης στον οποίο αποτυπωνονται τα όρια των Σχολείων.



ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  ΕΓΓΡΑΦΗΣ
 α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. (Δεν το φέρνει ο γονέας ή κηδεμόνας αλλά το αναζητά το σχολείο μέσω του πληροφοριακού συστήματος myschool).
 β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (Α.Δ.Υ.Μ.) Μπορείτε να το παραλάβετε από το Σχολείο.
δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.
 ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου.
 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ
Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης, μπορούν να εγγράφονται στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους συμπληρώνοντας το παρακάτω έντυπο: Έντυπο ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ (θα το παραλάβετε από το Σχολείο).
Οι εγγραφές θα γίνονται τις εργάσιμες ημέρες από  10:00 – 12:00 με την  τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού (χρήση μάσκας, γαντιών, αντισηπτικού και τήρησης της φυσικής απόστασης).
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου