.

.

.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Ι. Ναός Αγίας Παρασκευής Παναιτωλίου... Με την συμμετοχή εκατοντάδων πιστών ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά


Με την συμμετοχή εκατοντάδων πιστών και χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουλίου Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός  μετ’ αρτοκλασίας και
Θείου Κηρύγματος στον φερώνυμο  Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής Παναιτωλίου, παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής της Οσιομάρτυρος.

Στον Εσπερινό συλλειτούργησαν ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Καινουργίου π. Χριστόφορος Δαβράζος, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών π. Χαράλαμπος Βάτσιος, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νέας Αβώρανης π. Κωνσταντίνος Λαμπράκης, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου π. Χριστόφορος Γιολδάσης και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Παναιτωλίου π. Κωνσταντίνος Κατσιμάρδος.

Την δημοτική αρχή Αγρινίου εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Φόρης Παπαδημητρίου και την Κοινότητα Παναιτωλίου ο πρόεδρός της Ανδρέας Γκορόγιας.


  



















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου