.

.

.

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Με θέμα την αντιμετώπιση των αυξημένων κινδύνων λόγω υψηλού βαθμού επικινδυνότητας πυρκαγιών συνεδρίασε εκτάκτως το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Αγρινίου


   
Με θέμα την αντιμετώπιση των αυξημένων κινδύνων λόγω υψηλού βαθμού επικινδυνότητας  πυρκαγιών  συνεδρίασε εκτάκτως το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Αγρινίου.
Ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Κολοβός ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την ανταπόκριση και
υπογράμμισε τον υψηλό βαθμό συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων : «Σας ευχαριστώ που δηλώσατε όλοι παρών. Ο μηχανισμός του Δήμου Αγρινίου είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στην  κρισιμότητα των ημερών. Με τη συμβολή όλων είμαστε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα». 
Ο Χρ. Μπόκας, Διοικητής Π.Υ. Αιτ/νιας, ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για σύγκλιση του Συντονιστικού Οργάνου : “Είμαστε σε πλήρη επιφυλακή και αυξημένη ετοιμότητα. Οχήματα της Π.Υ θα περιπολούν σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση και το Δασαρχείο. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι τα πρόστιμα έχουν διπλασιαστεί για όσους εντοπίζονται να δημιουργούν εστίες φωτιάς αυτές τις ημέρες
Τέλος απαγορεύτηκε η είσοδος  και οι περίπατοι των πολιτών στα δασύλλια κατά την αυριανή ημέρα.  

Παρόντες στη συνεδρίαση οι Αντιδήμαρχοι Μ. Σκορδόπουλος, Θ. Γρίβας, ο δημ. Σύμβουλος Ν. Θεοδωρόπουλος, ο Δτης ΠΥ Αγρινίου  Ευστρ.Πετράκης, Διοικητης ΑΤ Αγρινίου Γ.Σταμουλακάτος, ο Αντιπρόεδρος  και στελέχη της ΔΕΥΑΑ, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αστυνομίας, της Γεν. Γραμ. Πολ. Προστασίας και του Δασαρχείου.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου