.

.

.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Κοινότητα Παναιτωλίου: Ψηφίστηκε ομόφωνα η Σύνταξη Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021

Την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 το απόγευμα στο κτήριο της Κοινότητας Παναιτωλίου συνεδρίασαν τα μέλη του

Συμβουλίου Κοινότητας Παναιτωλίου κεκλεισμένων των θυρών για λόγους προφύλαξης από τον covid19.

Το μόνο θέμα που συζητήθηκε ήταν η Σύνταξη Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021, δηλαδή το σύνολο των προτάσεων της Κοινότητας Παναιτωλίου προς τον Δήμο Αγρινίου, που αφορούν έργα ή παρεμβάσεις που προτείνει η Κοινότητα για το έτος 2021.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Ανδρέας Γκορόγιας και οι πέντε από τους έξι συμβούλους Παναιτωλίου, Κόκκαλης Δημήτριος, Σχισμένος Δημήτριος, Καλαμπαλίκης Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος Σαμαράς και Καπρέλης Κωνσταντίνος.

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Κοινότητας και πριν την συζήτηση έκανε μια μικρή αναδρομή στην πρώτη χρονιά της θητείας του Συμβουλίου.

Τόνισε πως ο πρώτος χρόνος παρότι ήταν στην ουσία χρόνος προσαρμογής και με προβλήματα όπως το θέμα του covid-19, γενικά κύλισε με θετικό πρόσημο και ευελπιστούμε όπως ανάφερε ότι τα επόμενα τρία χρόνια και με την βοήθεια και την συμπαράσταση του Δήμου Αγρινίου θα συνεχίσουμε και θα δούμε αρκετές αλλαγές στο Παναιτώλιο.

Άλλωστε και η συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου τον πρώτο χρόνο, συνέχισε ο Πρόεδρος, ήταν σε θετικά επίπεδα.

Ακολούθησε η ψηφοφορία και η Σύνταξη Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021 ψηφίστηκε ομόφωνα από όλα τα παρόντα μέλη, όλων των παρατάξεων.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου