.

.

.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Παναιτώλιο... Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης της εσωτερικής οδοποιίας

Ξεκίνησαν σήμερα 15 Σεπτεμβρίου, οι εργασίες αποκατάστασης της εσωτερικής οδοποιίας στο Παναιτώλιο. 

Να θυμίσουμε ότι μεγάλο τμήμα των

δρόμων εσωτερικά του Παναιτωλίου ήταν εδώ και καιρό σε πολύ κακή κατάσταση, λόγω ότι οι εργασίες κατασκευής αποχετευτικών αγωγών, που είχε ξεκινήσει εργολάβος είχαν σταματήσει.

Το γεγονός αυτό είχε ακόμη και εξοργίσει πολλούς κατοίκους του Παναιτωλίου που για αρκετούς μήνες βλέπανε ένα έργο ζωτικής σημασίας για το χωριό να μην προχωρά αλλά και ταυτόχρονα για μήνες οι δρόμοι να είναι όλο λακκούβες αλλά και η σκόνη να πνίγει αυτούς και τις οικίες τους.  

Την συνέχιση των εργασιών είχε ανακοινώσει χθες ο Δήμαρχος Αγρινίου κατά την επίσκεψή του στο Παναιτώλιο, στον Αγιασμό στο 2ο Δημοτικό σχολείο Παναιτωλίου. 

Αν και το έργο υπάγεται σε Ευρωπαικό πρόγραμμα και εκτελείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος πολλές φορές ήταν έντονες οι πιέσεις και από εκλεγμένους τοπικούς παράγοντες όπως ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Φόρης Παπαδημητρίου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Ανδρέας Γκορόγιας που και αυτοί δεχόμενοι τις διαμαρτυρίες των κατοίκων του Παναιτωλίου με την σειρά τους απευθύνονταν στους αρμόδιους για την ολοκλήρωση του έργου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου