.

.

.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Κάλεσμα σε συγκέντρωση στην πλατεία Ομόνοιας στο Παναιτώλιο

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

 

Η οργανωτική επιτροπή που αποτελείται από τους:

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΗΣΗ (ΤΣΑΒΑ) ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΜΖΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝΝΟΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΠΑΛΟΥΜΠΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΨΕΙΜΑΔΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ σας καλεί σε συγκέντρωση την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 6:30 στην πλατεία του χωριού μας Ομόνοια .

Όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα τσάκισαν το δημόσιο σύστημα υγείας μειώνοντας τους προϋπολογισμός ενισχύοντας τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα μετατρέποντας την υγεία σε εμπόρευμα αδιαφορώντας για τη δική μας υγεία και των παιδιών μας .Τα κενά στα νοσοκομεία μας είναι τεράστια. Λείπουν χιλιάδες γιατροί και 24.000 νοσηλευτικό, τεχνικό κτλ προσωπικό , το 20% των εργαζομένων είναι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Η επίθεση αυτή δεν άφησε απέξω και την τοπική μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης όπως την ονομάζουν στα χαρτιά. Συνταξιοδοτήθηκαν οι δύο νοσοκόμες και θεώρησαν πολυτέλεια να τις αντικαταστήσουν .Έτσι αυτό που έχουμε στην ουσία είναι συνταγογράφηση για 60 μέρες το χρόνο.

 Διεκδικούμε – απαιτούμε

1)Μία σύγχρονη τοπική μονάδα υγείας που να προσφέρει πράγματι Πρωτοβάθμια περίθαλψη και πρόληψη και στις 5.000 κατοίκους του χωριού μας, στα παιδιά μας ,τις γυναίκες τους συνταξιούχους. Μία μονάδα που θα λειτουργεί σε ημερήσια βάση και θα απαντάει και στην οδοντιατρική περίθαλψη.

2)Να καλυφθούν άμεσα όλα τα κενά στο νοσοκομείο με θέσεις πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης να νομιμοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι .

3) Να δοθούν δωρεάν τα μέτρα προφύλαξης, μάσκες και αντισηπτικά

4) Μπροστά στην πανδημία να επιταχθεί ο ιδιωτικός τομέας υγείας


Τη συγκέντρωσή μας θα χαιρετήσουν:

1) Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Τριάδας πάτερ Αλέξιος

2) Ο αγαπητός σε όλους μας συγχωριανός οδοντίατρος Ιωάννης Παπαρίζος

3) Θα διαβαστεί μήνυμα του γιατρού μας Χρήστου Ζησιμόπουλου

4) Θα χαιρετίσει ο πρόεδρος της χορευτικού λαογραφικού συλλόγου Αιτωλός, Νίκος Κάτσης

5) Θα χαιρετίσει το μέλος της οργανωτικής επιτροπής Σαδράς Αλέξανδρος και

6) Ο Αγγελίδης Γεώργιος μέλος οργανωτικής επιτροπής

7) Ομιλία θα κάνει ο Μάκης Αραβανής παθολόγος στο νοσοκομείο μας και μέλος της διοίκησης της ομοσπονδίας ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδος

8) Το άνοιγμα της συγκέντρωσης θα γίνει από το Διονύση Παλούμπα

'Όλοι και όλες στη συγκέντρωση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου