.

.

.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Δ. Τραπεζιώτης.... Ο γύρος του θανάτου, το ζαμπόν και η γλώσσα του βοδιού

Θέση παίρνει ο Δημήτρης Τραπεζιώτης (πρώην δήμαρχος Θεστιέων ) και σχολιάζει, τις

παρεμβάσεις, που γίνονται τελευταία, σε διάφορα σημεία της πόλης του Αγρινίου, όπως ο κυκλικός κόμβος στην περιοχή της αερογέφυρας Αγρινίου αλλά και η κάλυψη με χρώμα των προς κατασκευή πεζόδρομων πέριξ της πλατείας Δημοκρατίας Αγρινίου.

Διαβάστε πιο κάτω το κείμενο από την ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του στο facebook...

 "Ο γύρος του θανάτου, το ζαμπόν και η γλώσσα του βοδιού.

Με φαντασία, εύστοχους χαρακτηρισμούς αλλά και ειρωνεία αντιμετώπισαν οι πολίτες του Αγρινίου τις άστοχες παρεμβάσεις και τα πολυδιαφημιζόμενα έργα της περιβόητης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ), η υλοποίηση της οποίας βρίσκεται σε αναμονή επί 6 ολόκληρα χρόνια και σήμερα είδαμε τα πρώτα δείγματα γραφής, που προκάλεσαν όμως δυσαρέσκεια και θυμηδία.

Ο γύρος του θανάτου χαρακτηρίστηκε ο νεοκατασκευασθείς κόμβος προς Γιαννούζι με την ανάστροφη και επικίνδυνη κλίση προφανώς λόγω της μικρής και μη ενδεδειγμένης ακτίνας στροφής.
Για το λόγο αυτό άλλωστε ξηλώθηκε και επιχειρήθηκε η ανακατασκευή του χωρίς όμως ουσιώδη βελτίωση. Η γλώσσα του βοδιού ονομάστηκε ο δρόμος που βάφτηκε κατά τρόπο παράλογο, ανεξήγητο και αντιαισθητικό,με μπορντοκόκκινο χρώμα σε όλο το πλάτος του για να εμπεδώσουν λέει οι πολίτες τον μελλοντικό πεζόδρομο.

Έλεος.

Και τέλος μια παράκληση " Μη πατάτε το ζαμπόν" είπε ο δάσκαλος.

Δεν πρόκειται για μικροπολιτική αντιπαράθεση αλλά για ζητήματα αισθητικής και σεβασμού του δημοσίου χώρου και των πολιτών."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου