.

.

.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου

 Έρχου και Ίδε!

Αυτό θα είναι το σύνθημα των πνευματικών δραστηριοτήτων της Ενορίας μας για τη φετινή χρονιά. Έλα να δεις, χωρίς προκατάληψη αλλά με νου ανοιχτό και άδολη καρδιά. Έλα να ακούσεις, να προσεγγίσεις τον ίδιο τον Χριστό. Όχι μόνο μέσα από χριστιανικά έντυπα και κηρύγματα αλλά μέσα από πραγματική, ουσιαστική μελέτη του Ευαγγελίου.
Ξεκινάμε από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 μ.μ. με την Ακολουθία του Παρακλητικου Κανόνος εις την Υπεραγία Θεοτόκο. Θα ακολουθήσει ο κύκλος των ομιλιών. Φέτος θα ασχοληθούμε με την "επί του όρους ομιλία και τους μακαρισμούς". Ευπρόσδεκτοι όλοι οι ενορίτες και μη, άνδρες και γυναίκες.
Την ερχόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου, θα αρχίσουν τα κατηχητικά μας σχολεία.
Αγόρια και κορίτσια Δημοτικού από
10:30 έως 11:30 π.μ.
Αγόρια και κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου από 11:30 έως 12:30 π.μ.
Τα παιδιά μας θα μελετήσουν τις παραβολές του Ευαγγελίου, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Ο Χριστιανισμός δεν είναι μια διδασκαλία περί ζωής. Είναι ζωή. Εν Χριστώ ζωή. Λυτρωμένη, γεμάτη θεία γεύση και φως. Μέσα στο «έρχου και ίδε», δεν υπάρχει μόνο μια κλήση για όσους δεν γνωρίζουν καθόλου τον Ιησού. Υπάρχει επίσης μια υπόμνηση· και για όλους εμάς, που δεν τον γνωρίσαμε καλά· και ίσως διατηρούμε στην ψυχή μας δισταγμούς και επιφυλάξεις.
Καλή κατηχητική χρόνια.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου