.

.

.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ακόμη ένα βραβείο για το Βιολογικό Ελαιόλαδο “Αθηνά” του Δημήτρη Σιαδήμα απο το Παναιτώλιο

Ακόμη μια σπουδαία διάκριση πήρε το ελαιόλαδο του παραγωγού Δημήτρη Σιαδήμα από την Δυτική Ελλάδα, μέσα από τη συνεργασία του με την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ο παραγωγός Δημήτρης Σιαδήμας από το Παναιτώλιο και η σύζυγός του κ. Νικολέτα Σαλμά - Σιαδήμα παράγουν το εξαιρετικό ελαιόλαδο "Αθηνά", το οποίο έχει διακριθεί πολλές φορές και έχει βραβευθεί με Χρυσά, Ασημένια και Χάλκινα βραβεία.
Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΙΑΔΗΜΑ από το Παναιτώλιο, διακρίθηκε και στον φετινό διαγωνισμό OLYMP Awards 2020 για την ποιότητα του ελαιόλαδου που παράγει και πήρε το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ "ΑΘΗΝΑ".
Το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ "ΑΘΗΝΑ" έχει ταξιδέψει και το γεύονται σε πολλά μέρη και εστιατόρια εντός αλλά και εκτός Ελλάδας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ OLYMP Awards 2020 - Διαγωνισμοί Τροφίμων και Ποτών Προσθέτουν αξία στα προϊόντα του αγροτοδιατροφικού τομέα, προβάλλοντας τα ποιοτικότερα και πιο αναγνωρίσιμα τρόφιμα και ποτά

Στην Αθήνα έγινε συνάντηση των καλύτερων παραγωγών τροφίμων και ποτών σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα από μια μοναδική διοργάνωση με θέμα την γευσιγνωσία μοναδικών προϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα.

Ελληνικές αλλά και από 12 διαφορετικά κράτη ξένες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών με τα 575 αντιπροσωπευτικά δείγματα τους, συμμετείχαν στον Διεθνή Διαγωνισμό OLYMP AWARDS 2020' Γευσιγνωσίας και Συσκευασίας Τροφίμων και Ποτών.

Οι Διαγωνισμοί www.OlympAwards.com απονείμουν διαφορετικά είδη βραβείων OLYMP Awards 2020 για τις κατηγορίες:
TASTE Olymp Awards 2020, διαγωνισμός ποιότητας τροφίμων και ποτών' DESIGN Olymp Awards 2020, διαγωνισμός συσκευασίας τροφίμων και ποτών.
Δικαίωμα συμμετοχής στο βραβείο ανώτερης γεύσης, αλλά και στο βραβείο καλύτερης συσκευασίας έχουν όλα τα επώνυμα επεξεργασμένα ή μη τρόφιμα και ποτά που πωλούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Τα προϊόντα προς αξιολόγηση θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάλληλη κατάσταση και τα διακριτικά στοιχεία πρέπει να αναγράφονται σωστά και με σαφήνεια στην ετικέτα, προϊόντα δηλαδή έτοιμα για διάθεση προς το καταναλωτικό κοινό. Μπορούν να συμμετάσχουν γαλακτοκομικά, μέλι, ζυμαρικά, παξιμάδια, ελαιόλαδο, ελιές, τσάι, οίνος, τσίπουρο, οινοπνευματώδη, βιολογικά, προϊόντα κρέατος, ψαρικά, μπαχαρικά, όλα τα τρόφιμα και τα ποτά.
Αξιολόγηση Τα προϊόντα δοκιμάζονται κατά την "τυφλή" μέθοδο, χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Σε κάθε προϊόν αποδίδεται ένας κωδικός αριθμός για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη παρακολούθησή τους. Η αξιολόγηση των δειγμάτων για τα TASTE Olymp Awards γίνεται από το Chefs Jury Panel με panel leader τον Ko Κωνσταντίνο Μουζάκη πρόεδρο του Acropolis - Chef's Club of Attica. Κάθε κριτής πραγματοποιεί μια οργανοληπτική ανάλυση του προϊόντος που δοκιμάζει, και καταγράφει μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης η οποία αντιπροσωπεύει τη γενική αίσθηση απόλαυσης (που βαρύνει περισσότερο στον τελικό βαθμό) καθώς και άλλα κριτήρια, όπως όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Αυτή τη χρονιά οι πελάτες του καφέ εστιατορίου "Αρχοντικό της Λίμνης" στο Καινούργιο Τριχωνίδας, απήλαυσαν το βραβευμένο ελαιόλαδο του βιολογικού ελαιώνα μας. Ήταν τιμή για μας να βρισκόμαστε στα τραπέζια του μαγαζιού, που εμπιστεύονται οι οικογένειες του τόπου μας. Και του χρόνου με τη νέα ευλογημένη σοδειά μας.
Δημήτρης Σιαδήμας
Νικολέτα Σαλμά -Σιαδήμα











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου