Ακόμη μια επιβράβευση για τον βιολογικό ελαιώνα Σιαδήμα που βρίσκεται στο Παναιτώλιο Αγρινίου, ήρθε να επισφραγιστεί με την
συνεργασία και την διάθεση του βιολογικού ελαιολάδου "Αθηνά" από τα δύο καταστήματα εστίασης ATHOS Griechische Spezialitäten und Lieferservice που βρίσκονται στην πόλη Ebergötzen της Γερμανίας.Ο βιολογικός ελαιώνας του Δημήτρη Σιαδήμα και της συζύγου του Νικολέτας Σιαδήμα - Σαλμά, βρίσκεται στο Παναιτώλιο Αγρινίου σε μια έκταση εξήντα στρεμμάτων ποικιλίας Κορωνέικη και ονομάστηκε "Αθηνά" χάριν της θεάς Αθηνάς. Τόπος ιδιαίτερος το Παναιτώλιο, τόσο για το ασβεστολιθικό του έδαφος με πολλά υπόγεια ζεστά νερά όσο και για το μικροκλίμα της περιοχής καθώς στο σημείο που βρίσκεται επικρατεί τοπικός δροσιστικός άνεμος κυρίως τις καλοκαιρινές νύχτες που επιδρά ως φυσικό κλιματιστικό την περιοχή.
Βραβευμένος ο ελαιώνας σε εκθέσεις αλλά και διαγωνισμούς στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διαθέτει το βιολογικό του ελαιόλαδο εδώ και αρκετά χρόνια στην εγχώρια κατανάλωση αλλά και σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου. Τελευταία συμμετοχή και βράβευσή του ήταν στον Διεθνή Διαγωνισμό OLYMP AWARDS 2020 Γευσιγνωσίας και Συσκευασίας Τροφίμων και Ποτών που διεξήχθη στην Αθήνα το 2020.
Πρώτη συνεργασία για την φετινή χρονιά με επαγγελματικό χώρο εστίασης στην Γερμανία είναι αυτή με τα εστιατόρια ελληνικής διατροφής ATHOS Griechische Spezialitäten und Lieferservice που βρίσκονται στην πόλη Ebergötzen και είναι ιδιοκτησίας Θεόδωρου και Αθανασίας Λάμπρου με καταγωγή από την Ήπειρο.
Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από τον βιολογικό ελαιώνα "Αθηνά" και την διαδικασία μαζέματος του καρπού καθώς και από τα εστιατόρια ATHOS.......
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου