.

.

.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Κοινότητα Παναιτωλίου... Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να αποκαταστήσουν άμεσα την πρόσβαση με την επισκευή της γέφυρας στα Αμπάρια

Η Κοινότητα Παναιτωλίου, με παρέμβασή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον τοπικό τύπο στις 7 Ιουνίου του 2020, επεσήμανε την

αναγκαιότητα έργων συντήρησης στις τουριστικές υποδομές και στην προβλήτα που βρίσκονται στη λίμνη Τριχωνίδα, στη θέση Αμπάρια Παναιτωλίου. 

Σήμερα και αφού πέρασαν 8 μήνες από την παρέμβασή μας, η γέφυρα που ενώνει τη στεριά με την προβλήτα κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πρόσβαση στο σημείο. 

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να αποκαταστήσουν άμεσα την πρόσβαση με την επισκευή της γέφυρας και να προχωρήσουν άμεσα στη συντήρηση και αποκατάσταση των τουριστικών υποδομών της περιοχής «Αμπάρια», προλαμβάνοντας έτσι τη διάλυση και κατάρρευση των υπολοίπων υποδομών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο σημείο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας γιατί αποτελεί την κοντινότερη πρόσβαση στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας, που όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελεί τη βιτρίνα του τουριστικού μας προϊόντος. 

Η Κοινότητα Παναιτωλίου προθυμοποιείται να συνδράμει και να συνεργαστεί με όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να προχωρήσει γρήγορα και ουσιαστικά η αποκατάσταση και συντήρηση των υποδομών της περιοχής. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου