.

.

.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

"Χρυσή" η Χριστίνα Σκεπετάρη με την Εθνική Ομάδα

"Χρυσή" η Χριστίνα Σκεπετάρη με την Εθνική Ομάδα

Πρώτη θέση κατέκτησε η πρωταθλήτρια του Γ.Α.Σ. Αγρινίου, Χριστίνα Σκεπετάρη (με καταγωγή από το Παναιτώλιο), στη

διεθνή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου που διεξάγεται στη Λεμεσό, στα 1500μ, με εντυπωσιακό ατομικό ρεκόρ 4'42". 

 

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 στο ΛΑΝΙΤΕΙΟ Στάδιο Λεμεσού, ξεκίνησε η Αθλητική Συνάντηση κάτω των 18 ετών μεταξύ των Εθνικών Ομάδων ΚΥΠΡΟΥ – ΕΛΛΑΔΑΣ.

Η Συνάντηση διεξάγεται στα πλαίσια του Πρωτοκόλλου Αθλητικής Συνεργασίας ΚΟΑ – Γ.Γ. Αθλητισμού Ελλάδας και η φετινή είναι η 35η. 

Οι Αγώνες ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν την περσινή χρονιά, αλλά λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊου, αναβλήθηκαν για το 2021.

Στους Αγώνες είχαν προσκληθεί να παρευρεθούν εκπρόσωποι των αθλητικών αρχών της Κύπρου, οι τοπικές αρχές της πόλης της Λεμεσού και φίλοι του Στίβου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει ιδιαίτερη σημασία για τις 2 χώρες, αφού στα 35 χρόνια διεξαγωγής της, έχουν συμμετάσχει ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές – τριες που ανάδειξε ο Ελλαδικός Στίβος.

Η διοργάνωση διεξάγεται στα πλαίσια του πρωτοκόλλου Αθλητικής Συνεργασίας ΚΟΑ – Γ.Γ.Αθλητισμού της Ελλάδας και στηρίζεται από την φίλαθλο εταιρεία ΚΕΑΝ.

 



Στους αγώνες μάλιστα παραβρέθηκαν για να εμψυχώσουν την αθλήτρια και συγγενείς της ή Παναιτωλιώτες που βρίσκονταν στην Κύπρο για λόγους εργασίας όπως ο θείος της Δημήτρης Σκεπετάρης καθώς και ο Γιάννης Αλωναρίτης που βλέπουμε πιο κάτω στις αναμνηστικές φωτογραφίες... 






 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου