.

.

.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Κοινότητα Παναιτωλίου: Από τις αρχές του 2020 αποφάσισε ομόφωνα ότι διαφωνεί με το ενδεχόμενο κλεισίματος του ταχυδρομικού καταστήματος Παναιτωλίου

Με ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κοινότητα Παναιτωλίου δίνει την δική της ηχηρή απάντηση στη φημολογία που διακινείται, από

άτομα με κομματικά κριτήρια, στο Παναιτώλιο τις τελευταίες ημέρες περί απραξίας της Κοινοτικής Αρχής Παναιτωλίου στο ενδεχόμενο παύσης της λειτουργίας του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. Παναιτωλίου. 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας μάλιστα ο πρόεδρος της Κοινότητας Ανδρέας Γκορόγιας δημοσίευσε και το φύλλο των πρακτικών του Κοινοτικού Συμβουλίου από την συνεδρίαση της 28ης Φεβρουαρίου 2020, ώστε να σταματήσουν κάποιοι κακοπροαίρετοι να διασπείρουν ψευδείς πληροφορίες περί απραξίας και αδιαφορίας της Κοινότητας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Διαβάστε πιο κάτω τι λέει η Κοινότητα Παναιτωλίου προς αποκατάσταση της αλήθειας...  

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να πάψει η διάδοση ψευδών ειδήσεων και ανυπόστατων ισχυρισμών που καταλογίζουν απραξία και αδιαφορία στην Κοινότητα Παναιτωλίου σχετικά με το θέμα ενδεχόμενου κλεισίματος του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. Παναιτωλίου, δηλώνουμε ότι η αντίδραση της Κοινότητας ήταν άμεση και αυτό αποδεικνύεται ως εξής:
Όταν στις αρχές του 2020 κυκλοφόρησαν οι φήμες σχετικά με το κλείσιμο των ΕΛ.ΤΑ. Παναιτωλίου, συνεδρίασε άμεσα το Κοινοτικό Συμβούλιο (στις 28/2/2020) και με εισήγηση του Προέδρου Ανδρέα Γκορόγια αποφάσισε ομόφωνα ότι διαφωνεί με το ενδεχόμενο κλεισίματος του ταχυδρομικού καταστήματος και ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια και αντίδραση προκειμένου να μη συμβεί αυτό. Αυτό φαίνεται άλλωστε από το φύλλο των πρακτικών του Κοινοτικού Συμβουλίου, το οποίο και δημοσιεύουμε ως απόδειξη των όσων δηλώνουμε."
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου