.

.

.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ


Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 Φίλες και φίλοι ,                         

την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε Σύσκεψη της επιτροπής αγώνα για την υγεία στην αίθουσα της κοινότητας του χωριού μας. Η Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και περιορισμούς λόγω της πανδημίας. Μας έδωσε

θάρρος και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτό το δίκαιο και όμορφο αγώνα για εμάς και τα παιδιά μας και καλούμε όλους τους κάτοικους του χωριού μας να στηρίξουν το πλαίσιο και τα αιτήματα της επιτροπής. Στη Σύσκεψη έγινε απολογισμός δράσης της επιτροπής στον ενάμιση χρόνο που συγκροτήθηκε και έδρασε. Έγινε διεύρυνση των αιτημάτων με δύο ακόμα .Ζητάμε να καταργηθούν οι εισφορές στα φαρμακεία και να λειτουργεί η τοπική μονάδα Πρωτοβάθμιας περίθαλψης και πρόληψης σε εικοσιτετράωρη βάση. Αποφασίσαμε να γίνει παράσταση στους φορείς υγείας με τα αιτήματά μας όπως τα έχουμε αποφασίσει με κυρίαρχο το αίτημα για οικογενειακό γιατρό και να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για συγκέντρωση, παίρνοντας υπόψη τις εξελίξεις. Στον απολογισμό μας έγινε αναφορά στη λειτουργία της επιτροπής που συνεδρίαζε με όλα τα μέτρα προφύλαξης, στη συγκέντρωση που για πρώτη φορά έγινε στο χωριό μας μετά από πολλά χρόνια και την οποία θεωρούμε παρακαταθήκη για το μέλλον, καθώς και σε άλλες δράσεις της επιτροπής όπως παραστάσεις, συμμετοχή σε δράσεις άλλων φορέων για τα ζητήματα της υγείας .Στη Σύσκεψη έγινε διεύρυνση της επιτροπής αγώνα με φίλες και φίλους που μπορούν να βοηθήσουν ,θα βγούμε στον αγώνα με περισσότερες δυνάμεις. Στη Σύσκεψη πήραν τον λόγο και μας βοήθησαν με τις προτάσεις τους και τις σκέψεις τους ο ιερέας της Αγίας Παρασκευής Πάτερ Κωνσταντίνος Κατσιμάρδος , ο εκπρόσωπος της επιτροπής αγώνα Καινουργίου, ο συγχωριανός μας οδοντίατρος Ιωάννης Παπαρίζος ,ο παθολόγος στο χωριό μας Ζησιμόπουλος Χρήστος, ο παθολόγος στο νοσοκομείο Αγρινίου Μάκης Αραβανής που είναι μέλος του Δ.Σ. της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.. Επίσης το λόγο πήραν ο συγχωριανός μας Καπλανίδης Ιορδάνης και η κ. Κατσιμάρη.

 Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμβολή τους. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους τον πρώην δήμαρχο Τραπεζιώτη Δημήτριο ,τον δημοτικό σύμβουλο Παπαδημητρίου Χριστόφορο τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ανδρέα Γκορόγια και τον πρώην Πρόεδρο Καζάκο Κώστα .

Ο όμορφος και δίκαιος αγώνας συνεχίζεται

                                                                           ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ

                                                                                   ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021

 

 

 Στην επιτροπή αγώνα για την ΥΓΕΙΑ συμμετέχουν

1)ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2)ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3)ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

4)ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

5)ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΕΥΔΟΚΙΑ

6)ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΑΘΗΝΑ

7)ΚΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

8)ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

9)ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

10)ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

11)ΞΕΒΓΕΝΗΣ ΦΩΤΗΣ

12)ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

13)ΠΑΛΟΥΜΠΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

14)ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

15)ΨΕΙΜΑΔΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου