.

.

.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Απεβίωσε ο ιατρός Γιώργος Χριστογιάννης

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Χριστογιάννης, γιατρός, υπηρέτησε στο Αγροτικό Ιατρείο Παναιτωλίου, πρώην Αντινομάρχης, πρώην Νομίατρος Αιτ/νιας  και

δυο φορές υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία με καταγωγή από την Νέα Αβώρανη Αγρινίου.

Ο Γιώργος Χριστογιάννης ήταν Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο κ. Κωνσταντόπουλος με ανάρτησή του στο FB.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Κωνσταντόπουλου :

"Δύσκολη μέρα η σημερινή, αποχαιρετήσαμε στην τελευταία του κατοικία τον αγαπημένο μας φίλο  Γιώργο Χριστογιαννη !

Υπήρξε μάχιμος γιατρός για αρκετά χρόνια , Δντης στο Κέντρο Υγείας  Αιτωλικού, καθώς και Νομίατρος Αιτ/νίας

Με  έντονη παρουσία στην τοπική Αυτοδιοίκηση όπου διετέλεσε  Νομαρχιακός Σύμβουλος , Αντινομάρχης, Περιφερειακός Σύμβουλος .

Επίσης δυο φορές Υποψήφιος Βουλευτής  του ΠΑΣΟΚ στην Αιτ/νία.

Για εμένα ήταν ξεχωριστός, της απόλυτου εμπιστοσύνης μου και Δντης του πολιτικού μου γραφείου . 

Τον χαρακτήριζε η ανθρωπιά,  το απαράμιλλο ήθος του, η αξιοπρέπεια, η προσφορά & η ανιδιοτέλεια!

Καλό και απάνεμο ταξίδι αγαπημένε μου φίλε, αναπαυμένος εν ειρήνη!

Αντίο 

Για πάντα στην καρδιά και στη σκέψη!"

 

Ο Γιώργος Χριστογιάννης γεννήθηκε στη Νέα Αβώρανη Αγρινίου. Ήταν πτυχιούχος Ιατρικής με την ειδικότητα του Ειδικού Παθολόγου. Είχε δύο τέκνα, τον Ιωάννη, Διπλωματούχο Ε.Μ.Π. και την Βασιλική, Πτυχιούχο Ιατρικής. Υπηρέτησε στο Αγροτικό Ιατρείο Εμπεσού Βάλτου και στο Αγροτικό Ιατρείο Παναιτωλίου. 

Ειδικεύτηκε στο Ν.Ν.Θ.Α. στο Κέντρο Αναπνευστικής Ανεπάρκειας και στην Β’ Παθολογική Κλινική του 1ου Θεραπευτηρίου Πεντέλης ως Επιμελητής και παράλληλα ασκούσε καθήκοντα Διοικητικού Διευθυντή του Νοσοκομείου. Υπήρξε Διευθυντής Ε.Σ.Υ. στο Κ.Υ. Αιτωλικού. Από το Νοέμβριο του 1988 έως και το 2003 ασκούσε χρέη Νομίατρου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Από την ίδια ημερομηνία ήταν Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής του Ν. Αιτωλοακαρνανίας. 

Υπήρξε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, εκπρόσωπος του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στο Σ.Κ.Ε.Ι.Ο.Π.Ν.Ι. για τις κρίσεις των ιατρών, Πρόεδρος της Α.Υ.Ε., ΔΕΗ Αγρινίου, Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου. Το 1994 εκλέχτηκε Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Αβώρανης. Το 1998 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θεστιέων. Το 2006 εκλέχτηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος και υπήρξε Αντινομάρχης τη διετία 2007 - 2008. Το 2010 εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Περ. Δυτικής Ελλάδος. Εκπρόσωπος Περ. Δυτικής Ελλάδος στην ΕΝ.Π.Ε. Αναπλ. μέλος Ολομέλειας Economic and Social Council of Greece. Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Αλληλεγγύης, Υγείας, Πρόνοιας και ΑμεΑ.

 

 

 

https://kainourgiopress.blogspot.com http://anydaynews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου