.

.

.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Κάτι νέο έχει ξεκινήσει στο Παναιτώλιο

 Κάτι νέο έχει ξεκινήσει στο Παναιτώλιο. Μια παρέα ανήσυχων ανθρώπων,

συνέστησαν την ΚοινΣΕπ «ΑΓΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ» με σκοπό να ενώσουν δυνάμεις, να αξιοποιήσουν παρατημένα κτήματα, αμπέλια, ελιές, να δείξουν στον ντόπιο πληθυσμό διεξόδους, να αρθρώσουν μια άλλη πρόταση, αυτή του συνεργατισμού, της δέσμευσης, της αλληλεγγύης.

Κατά το πρώτο διάστημα λειτουργίας της η Κοιν.Σ.Επ. επικεντρώθηκε στη συλλογή, επεξεργασία και πώληση κυρίως της ελιάς, ενώ και άλλες ακόμη καλλιέργειες πρόκειται να ενσωματωθούν σταδιακά στην παραγωγική διαδικασία.

Όπως δηλώνει ο πρόεδρός της Αλέξανδρος Σαμαράς "Συγκροτήσαμε την "ΑΓΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" προκειμένου να δημιουργήσουμε το δίκτυο που θα αναλάβει δράσεις για την αναβάθμιση της περιοχής μας μέσα από την στήριξη των ντόπιων αγροτικών προϊόντων και των παραγωγών. Οι δράσεις μας έχουν στόχο την ανάδειξη του φυσικού και πολιτισμικού πλούτου, προκειμένου να αυξήσουμε την δυναμική και την αναγνωρισιμότητα της περιοχής μας".

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να επισκεφτεί την σελίδα της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. στο ίντερνετ: http://agropanetoliou.blogspot.com/ ή στα τηλέφωνα: 2641051675 και 6955744260













1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την συλλογική προσπάθειά σας. Προσοχή στα λύματα επεξεργασίας των ελιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή