.

.

.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Μαζική και μαχητική η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο για την προστασία της Υγείας, της δουλειάς και του εισοδήματος

Μήνυμα αγωνιστικής κλιμάκωσης έστειλαν με τις συγκεντρώσεις τους το πρωί του Σαββάτου τα

Εργατικά Κέντρα Πάτρας, Αγρινίου, Αμαλιάδας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς - Ιθάκης, στο πλαίσιο του κοινού συντονισμού διεκδίκησης και δράσης.

Μαζική και μαχητική ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο με κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου της πόλης και κεντρικό σύνθημα «βγαίνουμε μπροστά για την προστασία της Υγείας της δουλειάς και του εισοδήματος του λαού μας». Στη συγκέντρωση δυναμικό «παρών» έδωσαν εργαζόμενοι διαφόρων κλάδων, γυναίκες, νεολαία, αγροτοκτηνοτρόφοι, που όλο το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν σε κινητοποιήσεις, καθώς και διάφοροι λαϊκοί φορείς της Αιτωλοακαρνίας.

Την κεντρική ομιλία, πραγματοποίησε ο Γιώργος Ντουντούμνης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, που στάθηκε στο κάλεσμα αγώνα των συνδικαλιστικών φορέων (ΕΚ Πάτρας, Αγρινίου, Αμαλιάδας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς – Ιθάκης), σημειώνοντας πως οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν ακόμη πιο έντονα το επόμενο διάστημα τόσο τοπικά, όσο και με μεγάλο κοινό συλλαλητήριο στην Πάτρα.

Κάλεσε σε ξεσηκωμό για όλα τα προβλήματα των εργαζομένων και του λαού, υπογραμμίζοντας πως σε αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλει και το Εργατικό Κέντρο.

Χαιρετισμό απεύθυνε, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, με τον πρόεδρό της Σπύρο Κοτοπούλη, να επισημαίνει ότι ο δίκαιος αγώνας των αγροτοκτηνοτρόφων, θα συνεχιστεί και με νέες μορφές το επόμενο διάστημα. Να σημειωθεί ότι αγρότες κατέφθασαν με τα τρακτέρ τους στο Αγρίνιο, από το μπλόκο του Χαλικιού που βρισκόντουσαν για πάνω από δύο βδομάδες.

Εκτός της συμμετοχής εργατικών συνδικάτων και συλλόγων, το «παρών» έδωσαν επίσης και με χαιρετισμούς τους η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας, η Επιτροπή Αγώνα Υγείας Παναιτωλίου, ο Σύλλογος Εθελοντών Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας.

 














 

 

 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου