.

.

.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Σε άσχημη κατάσταση το εσωτερικό οδικό δίκτυο του Παναιτωλίου - Επικίνδυνες λακκούβες σε πολλά σημεία

Η φυσική φθορά του χρόνου, τα καιρικά φαινόμενα, η έλλειψη νέων ασφαλτοστρώσεων τα τελευταία χρόνια στο Παναιτώλιο, έχουν καταστήσει τραγικό και

επικίνδυνο πλέον το  εσωτερικό κυρίως οδικό δίκτυο στο σύνολό του.

 Υπεράριθμα μπαλώματα, καθιζήσεις-υποχωρήσεις, λακκούβες μεγάλου βάθους και έκτασης απειλούν την ασφάλεια οδηγών, επιβατών, δικυκλιστών  και πεζών ενώ τεράστιες είναι οι φθορές και οι καταστροφές στα αυτοκίνητα των κατοίκων, των διερχομένων και των επισκεπτών.

Κάπως έτσι ίσως και πολύ χειρότερα μας περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο του Παναιτωλίου αναγνώστες του PanaitolioNews που επανειλημμένα, αγανακτισμένα και απελπισμένα επικοινωνούν μαζί μας, το τελευταίο κυρίως χρονικό διάστημα. 

"Υπάρχουν πολλές επικίνδυνες λακκούβες, που αν οι οδηγοί – επισκέπτες δεν τις γνωρίζουν, τότε κινδυνεύουν να πέσουν μέσα και να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές τα οχήματά τους. Καθημερινά «σπάμε» τα ΙΧ μας." επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

"Η κατάσταση είναι πραγματικά απελπιστική και κάτι πρέπει να γίνει τώρα που  και οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν", καταλήγουν.

 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο:

  1. ναι γιατι ο κεντρικος δρομος ειναι αστερι.

    οι πετρες που φευγουν απο την ασφαλτο αν σε βρουν στο κεφαλι αστερια θα βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή